sibelyrl Goxun hayır tüm hamilelerde olmuyor bende de yok mesela 28. Haftamdayım hayalet çizgi bile yok. Nasıl bu kadar net konuşuyorsunuz bilmediğimiz bir şey mi var yoksa? Çizgi yok diye endişelenmeli miyim?
Goxun sibelyrl kusura bakmayın cidden ben ilk defa duydumm az önce okudum bir kaç kişi daha yazmış bende yok diye çok şaşırdım doğrusu .benim tanıdığım tüm hamişlerde vardı çünkü o çizgi 🙄
Kbra_em zehranurr ilk gebeliğimde vardı, şimdi 2.gebeliğim 26+5 haftalığım şuan yok sanırım 30 dan sonra çıkıyor ilkini tam hatırlamıyorum çünki kaçta çıktı :)
Mihribancglr zehranurr 2. Ayımız bitti cikmaya başladı ilk göbek deliğimin altindaydi kalin bir çizgi 5 aydan sonra göğsüme doğru ince kahverengi bir çizgi çıkmaya başladı çok tatlı duruyor ama 🤭😍 7. Ayimizdayiz 29+2 😍
Edaaekincioglu zehranurr aynen herkeste çıkmıyor arkadaşım 3 çocuk doğurdu 3ünde de çıkmadı bende 19+3 üm çok hafif olmaya başladı
nurpella zehranurr bizde öyle çizgi olanlara erkek bebeğin olcak derler ki çevremde de kime rast geldiğsem dedikleri gibide oldu ☺️ tabi net bişey diyemem
mucizebebek03 nurpella iki kızım var ikisinde de hemen çizgi cıktı 🙈oğluşuma hamileyim 21 haftalık hala göbeğim tertemiz çizginin cinsiyetle uzaktan yakından alakası yok canım ☺
Sevde0281 zehranurr valla bende hep vardı ama hamilelikle göbek çevresi ver üstünde de oluşup iyice koyulaşti doğumdan sonra çok çok koyulaşti 2 ay olmak üzere ins geçer diye bekliyorum 😂
ege_ayaz_mom mucizebebek03 o çizginin cinsiyetle bence alakası var canım etrafimdakilerdede öyle oldu bendede öyle oldu göbek deliğine kadar olursa kız bebek göğüs altına kadar çizgi olursa erkek bebek olucak derler vede öyle oldu🤗
Berktas mucizebebek03 alakası var çünkü ben daha hamile olduğumu bilmiodum o siyah çizgiyi farkettim ilk aylarda ikinci aydan sonra göğsüme doğru ilerlemeye başladı.araştırdım ki erkek bebekte göbeği geçiomuş o çizgi..