badembid Anneolmayolunda- fikir olarak da iyice araştırıp riskli gebelik uzmanı bir doktor ile devam etmeniz. Her şerde bir hayır vardır canınızı sıkmayın
miniko_2308 Avsrlkn ahmet başarandan bahsediyorsunuz sanırım biz de mustafa başaran’a gidiyoruz ve gerçekten klinik olarak doktorlar hatta tüm çalışanlar çok ilgililer. Ama dediğiniz gibi ücret malum biraz yüksek bizi de zorluyor ancak daha önce kayıp yaşadığımız için şu an ücreti ikinci plana atıyoruz. İlk doktorunuzun tavrı çok yanlış olmuş evet detaylı ultrason için ahmet beyi önerebilir ama bir risk durumu varsa bundan sonra bir perinatolog ile görüşmeniz gerekiyor diyebilirmiş. Merak ettim ilk doktorunuz kimdi acaba?
Anneolmayolunda- miniko_2308 sizde sağlıkla kavuşun inşallah anladım sizi de gerçekten çok ilgili çok uzman insanlar Allah hepsinden razı olsun çok iyi bir tercih anıtta diyeyim sadece adı kalsın ifşa da etmeyelim yine 🤦♀️
Anneolmayolunda- badembid çok haklısınız işte bende bu noktada koptum güvenimiz tamamen yıkıldı eşimde bende şok olduk resmen ortada bıraktı şimdi ilaclarim iğnelerim ne olacak onu düşünüyorum sormak istemedim beni böyle bırakınca en kötüsü de bu oldu
badembid Anneolmayolunda- olsun canınız sağolsun üzülmeyin artık. Sizden kıymetli değil. Koskoca şehirde güzel bir doktor elbet bulursunuz.🙏🏼 Konyayı bilmiyorum ama bilen arkadaşlarımdan duyarsam ben de size yazarım tekrardan
Anneolmayolunda- badembid çoook teşekkür ederim çok naziksiniz içimi rahatlattınız sizde Allah razı olsun ilginize 🌸
badembid Anneolmayolunda- rica ederim ne demek♥️ Hepimiz hassas oluyoruz bu zamanlarda birbirimize destek olmak güzel şey😍😇
Anneolmayolunda- badembid çok teşekkürler tabiki öyle burayı o yüzden seviyorum bizi en iyi biz anlıyoruz 🥰💜
Redpepper Düşük riskiniz var galiba bu açıdan riskli diyor size o yüzden de takip edip doğurtmaya yememiş yani işte başından savmış, size doktor çok ona hasta o yüzden boşver gitsin ya onlar profesyonel düşünüyor
Anneolmayolunda- Redpepper aynen öyle yaptı bize evet bizim gibi duygusal değiller haklısınız doğru araştırıp bulacağız artık iyi bir doktor
miniko_2308 Anneolmayolunda- sağolun çok teşekkür ederim Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏼 Haklısınız onu düşünemedim.
babycool Anneolmayolunda- riskli gebelik doktoru da bi sorun gormemis size bildirilen kötü bi durum da yok cok sacma bu yaptigi isguzarlik resmen. Daha iyi olmamis mi o bile kendine guvenmiyor takip etmek istemiyor daha bilinçli bi doktorla devam edersin son aylar daha onemli zaten bende 30. Haftama yaklasirken degistirdim doktorumu asla cevap vermedi msjlara telefonlara gördüğü halde sıkıntılı bi durum vardi oyle kalakaldim ulasamadim. Doktor degistirmek icin hastaneyi aradim meger hastaneden ayrilmis beni riskli oylece birakip cevap bile vermeye tenezzul etmeden. Cok daha iyi bi doktora denk geldim sende umarim daha iyi bi doktorla dogumunu gerceklestirirsin
Anneolmayolunda- babycool bu açıdan düşününce herseyde bir hayır var diyorum evet daha geç haftada yapsaydı daha çok zoruma giderdi eminim ki sizin kide ne ayıp etmiş asıl ihtiyaç olan zamanda cevap vermemek darısı benim başıma iyi bir doktor bulacağım inşallah
babycool Anneolmayolunda- insallah gercekten cok sıkıntılı bi süreç seni cok iyi anlıyorum daha hayirlisi olsun 🙏
crescent Bir arkadaşımda doğum zamanına kadar gittiği doktor doğum için kabul etmemiş ve odasından kovmuştu :/ malesef bunu yapan kadın bir doktor. Sanırım sizin doktorunuz kendisine güvenmediği için sizi başka doktora yönlendirmek istemiş 😕 Anneolmayolunda-
Anneolmayolunda- crescent ayy oda çok kötü bir durum doğum anında ortada bırakmakta nee Allah korusun kadın kadını anlamıyor işte aksi olması gerekirken galiba öyle ne diyeyim bizde yolumuza bakacağız artık yapacak bisey yok
serapbttl Anneolmayolunda- doktorunuz açık yüreklilikle bunu kabul edip söylemiş kendi eksiğini ve hastanenin eksiklerini emin olun son dakika bir şey olsa sizde pişman olurdunuz sizin için hayırlısı olacak inşallah ve inşallah sorunsuz kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🏻
Anneolmayolunda- serapbttl aminn amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım öyle tabi şimdiden söylemesi daha iyi oldu öyle düşünürsek Allah yardımcımız olsun 🙏🌸
Sinemtnm Anneolmayolunda- canım şu an üzülüyorsun ama şöyle düşün doğum zamanı gelip çattığında senin doğumunu yaptıramayacağını söyleseydi daha zor olmazmıydı senin için şu an en azından kendine iyi bir doktor bulup onunla yoluna devam edebilecek durumdasın öyle düşün . Yapabileceğine inansa sonuçta yaptığı şey belli bizlerde tabiri caizse birer müşteriyiz niye kaybetmek istesin ki?
Anneolmayolunda- Sinemtnm doğru haklısın canım o zaman daha zoruma giderdi en azından araştırmaya vaktim oldu aniden son anda bıraksa tam bir hayal kırıklığı olurdu