Merhaba hanımlar çok canım sıkkın bu haftaya gelene kadar doktorumuzdan çok memnunduk gebelikten önce bile kontrole ona gitmiştim başından beri o takip etti 11. haftada olan kanamadan sonra iğneler verip istirahat et diye beni yönlendiren doktorum ne dediyse yaptım uyguladım istirahat ettim hep en son kontrolde bana detaylı ultrason için önerdiği doktoru kast edip bundan sonra riskli gebelik doktoruna git takibini o yapsın senin için daha doğru olur dedi bizde kan uyuşmazlığı var birde ama kontrol altında bu konuda bir sıkıntımız olmadı şükür bende hem üzüldüm durumumuz daha ciddi diye korktum hemde doktorumuzdan ayrılacağız diye üzüldüm ona güveniyordum çünkü neyse bugün dediği doktora gittik detaylı ultrason için doktor 45 dk kadar inceledi ve bana gelmenize gerek yok normal doktorunuza devam edin kontrole bu sonuçları ona gösterin herşey gayet yolunda extra riskli bir durum yok sadece dikkat et çok yorulma falan dedi sağolsun çok mutlu oldum bebeğim de bende sağlıklıyız diye sonuçları önceki doktora götürdüm 1 saat bekletti almadı beni sonrada siz buraya niye geldiniz ki dedi hocam risk içeren bir durum yokmuş Ahmet Hoca size devam edebileceğimi söyledi dedim baktı sonuçlarda bir sıkıntı yok dedi sonra bu durum beni aşar riskli bir gebelik bu siz Ahmet hocaya gideceksiniz dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen geri çevirdi bizi ilgilenmedi hiç bende kağıdı aldım elinden peki size kolay gelsin dedim çıktım bana yazdığı iğneler devam edecek miyim onu bile bilmiyorum soramadım bile proluton 500 vurunuyordum haftalık şimdi ortada bıraktı beni diğer doktorun ilgisi çok güzel ama muayene ücreti 350 tl bütçemizi sarsıyor bende işi bıraktığım için bu dönemde malum ne yapacağımı şaşırdım yeni bir doktor bulmam gerek şimdi ama yolun yarısına geldik iğne vurunsam mi vurunmasam mı offf 🤦♀️🤦♀️🤦♀️