aselnannesi Austosprensi_ şuan 25. Haftamdayim herseyim bitti iyi ki de yapmışım valla ARTIK zar zor nefes aliyorum kalkacak gücüm kalmıyor iyi ki de böyle yaptim
Didonutella Austosprensi_ ben sadece yenidoğan ve 0-3 ayşıkları yıkadım tabi bide battaniye falan. Şimdiden 6 9 aylıkları dalan yıkadam içime sşnmiycekti çünkü bidaha yıkıycaktım.
Dyg61 Austosprensi_ iyi yapmışsın son aylar ağırlaşınca zorlaşıyor işler bir de sıcaklar geliyo bayramdı temizlikdi anca yapıyoruz sağlıkla güzel günlerde giysinler 🌸🧡
Mzyyn27 34haftalığım ve daha başlamadım bile. O kadar çok işim var ki yapmam gereken ama bir türlü başlayamadım hep bir şeyler engelledi. Haftaya inşallah yapmayı düşünüyorum artık 🤲🏻☹️
Beste16 Austosprensi_ En iyisi hemen yapıp kurtulmak şuan 27 haftalığım 22 haftada bitirmiştim hepsini iyikide yapmışım sıcaklarda ağırlaştıkça hiç yapamazdım
Munzurrrrr Austosprensi_ bende dün yıkadım 34 haftalık olduk karın şiştikçe daha da zor olmaya başlıyor
Zeynep_ayaz Austosprensi_ 34 haftalik oldum 3 gun kiyafet yika utule katla yerlestir onla ugrastim kucuk olduklari icin utule utule bitmiyo vala 🤭🤷♀️ simdide temizlige girisecegim 🤦♀️
Mrc34 Austosprensi_ kolay gelsin ancak bitiyor minik minik. Kurutmaya hangi programda attınız acaba? Ben cesaret edemedim şimdilik atmadım ama doğumdan sonra asmakla uğraşamam. Hangi program bozmadan kuruttu??
Austosprensi_ Mrc34 bebek programına attım atmayacaktim ama baktım olmuyor yerim olsa kuratacak kurusun ama yok mecbur attım
Deletedmom_5 Austosprensi_ Öyle valla hepsini yerlestirdim üzerinede poset kapattim toz olmasin diye oh kafam rahat simdi 😁
asyahumam Austosprensi_ geçen cumartesi yaptım belim kopmuştu çok şükür utuledim dolabına yerleştirdim 😁 32deyim hatta bazilari dedi dolaba koyma tozlanir diye post bile açtım burada ama bir daha ne zaman koyacağım dolaba onla mi ugrasayim şimdi mis gibi duruyor dolabında 🌸 bu hafta da hastane çantasına başlıyorum inşallah o da biterse tamamdır 😍
Mrc34 Austosprensi_ teşekkür ederim atmak en rahatı da ben ilk olunca atamadım kurutmaya. Bundan sonra mecbur atarım kolay olsun😄
Austosprensi_ Mrc34 valla ben attım riske girip bebek programina hiçbişey olmadı bir havlar tüyler çıktı sorma şok oldum hala yıkanıyor hala kurutmada biseyler var annem bi andan ütülüyor ben yerleştiriyorum tatlı telaslar allah kucagimiza almayı nasip etsin