Gizm95 Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim 2 gün çok hafif kahverengi lekelenme oldu doktora söyledim progestan verdi ama alttan al dedi siz nasıl kullandınız progestani yardımcı olursanız sevinirim
Senayyalcin Gizm95 fitil olarak kullan demiş doktor size ağızdan da alınıyor ama doktor size alttan uygun görmüş diğerlerinin nasıl kullandığı önemli değil
melisa_ozgur_46 Gizm95 20 +1 oldum gebeliğin ilk gününden belli kullanıyorum canim fitil şeklinde daha iyi agiz yoluyla yan etkisi cok oluyor diye dokrorum bana fitil önerdi mide bulantisi falan oluyor dedi agizdan
Aysemin54 Gizm95 bende alttan kullanıyorum kasılma giderici zateb erken dogumu önlemek için kullanıyorum 13.haftadan beri suan 25 haftalığım
Gizm95 melisa_ozgur_46 anladım bende öyle tahmin ettim bişey sorabilir miyim birde vajinadan alıyorsun değil mi bugun ilk defa kullanicam da ondan soruyorum zor olmuyo dimi
melisa_ozgur_46 Gizm95 Valla canim ben krem falan kullanıyorum yoksa cok kotu canim yaniyor ilk bilemedim 2 3 kez kremsiz uyguladım sonra Krem le kullanmaya başladım çok rahat oldu
nrmnmrt bende 1 haftadır kullanıyorum alttan 9 haftalik hamileyim kese altında kan gördü doktor ondan verdi bi sorun olmuyor canim
Gizm95 nrmnmrt anladım benim sadece 2 damla falan kahverengi leke oldu ondan riske atmayalım dedi bende alttan nasi yapicam bilmiyorum ondan soruyorum bugün ilk defa kullanicam
Aysemin54 Gizm95 evet vajinadan sabah aksam kullanıyorum. Agzıdan da alınıyor ama pek onerilmiyor baş donmesi nide bulantısı falan yapıyor mus hem vajinadan daha etkili
Kubra1090 Gizm95 merhaba progestam hrm ağız yolu hemde vajina yolu ile kullanılabilen bir ilaç. Ağız yolu ile kyllanılınca mide bulantısı yapıyor ve vucut yuzde 70 ni atıyor diye duymuştum. Vajinal yoldan kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler.
Geberikhamile Vajinadan kullanıyorum. Ağızdan alanda var ama benim doktorum böyle kullanmami söyledi 😊
MelekAlyaM İğnesini oluyorum ben 2 ampul vuruluyorum 12 haftaya kadar hergün vurulcam yarısı bitti şükür
merveklyc Gizm95 Ellerini yıka güzelce eldiven giy sırt üstü uzanıp bacaklarını karnına doğru çek vajina ağzına yerleştir parmağınla itebildigin kadar it 1 saat kalkmadan yat fitili hafif ıslatırsan daha kolay olur 🙂
Gizm95 Aysemin54 birşey sorabilir miyim ben progestani 3 gündür kullanıyorum fitil olarak ama yine az az lekelenme var normalmi bu sizinde oldumu yoksa kullaninca tamamen geçmesi mi lazjm
Deletedmom93428 Gizm95 bende 2. Ve 3. Aylarımda kullandm lekelenmem oldu alt yoldan yani f itil olarak daha etkili dedi doktorum ve ağızdan alınca yan etkisi çok oluyormuş ☺️ben fitil olarak kullandım ☺️
Gizm95 Deletedmom93428 evet öyleymiş bende yeni öğrendim lekelenme geçince bırakabilir miyim diye sorucam doktora bklm ne dicek
Aysemin54 minikprensimmm123 tabiki hepsi zaten derine gitmiyo ben 1 saat uzanıyorum sonra kalkıyorum ama genede gunluk pedime akıyor yani
Deletedmom93428 Gizm95 lekelenmem bir kez oldu ama yinede yazdı kullan dedi daha da lekelenmem olmadı ama 4 5 hafta kullandm sonra bıraktım 12. Haftaya doğru bırakabilirsn demişti
Gizm95 Deletedmom93428 bişey sorabilir miyim ben progestani 3gundur kullanıyorum fakat az az lekenlenme devam ediyor sizce normal mi yoksa kullandiktan sonra tamamen bitmesi mi lazım kafam çok karisik