Rabis24 Deryaerbil çok normal bende o haftalarda hiç hamile gibi değildim 19 Haftalarda birden çıktı ben bile şaşırdım ☺️
Symazturk Deryaerbil 28 haftalıkken tatile gittim oteldeki giriş yapan adam eşimle bana bakıp evli misiniz dedi 😂 çok normal karın çıkınca işler zorlaşıyor hiç acele etmeyin
Guneyinannesi1 Deryaerbil 14 haftalığım karnim cikti yatincada gitmiyor valla tabi birazcik siskinlikte var
[silindi] Deryaerbil ilk hamileliğimde 4 aylık hamileyken bile göbeğim yoktu . Bu 2 gebeliğim 13. Haftadaym hafiften bi göbek çıkmaya başladı. İnan bana erken çıkmaması en iyisi
muallimehanimmom5 Deryaerbil ilk gebelikse hele çok normal benim ilk defa bu hafta çıkmaya başladı hafif böyle kasıklarımdan göbeğime sertlik ve şişlik (16. Haftadayım) bazılarının iç karnı geniş oluyor 20 den sonra beliriyor Kişiye göre değişen bir durum 🤗
ElifB08 Deryaerbil Ben gazdan dolayı biraz şiş gezdim ama. 14 haftaya girdim sanki daha yeni yeni karnımın şiştiğini hissediyorum.
Mervehtp81 Deryaerbil ben 8. Aydayım karnım yok o derece gören beni hamile sanmıyor bence çok şanslıyız 😂ne çatlak derdimiz olacak nede hareket problemimiz çok rahat emin olabilirsin
Melike_Alp Deryaerbil Canim daha cok erken hemen cikmaz ki benim 20 inci haftamdan sonra basladi cikmaya 12 hafta daha cok yakin yolun basi
Kuzucccum Deryaerbil 12 haftada çıkması çok zor 28 haftalığım yenı yeni anlaşılıyor kılomdan dolayıdır büyük ıhtımalle daha çok erken yanı sızın haftanız çıkması için
Hilal-95 Deryaerbil 18 haftalığım dün doktorun kapısında yaşlı bi teyze sen çocuksun ne işin var burda dedi bana düşün artık🤣 normal yani
mirayim_00 Deryaerbil ben ikiz gebeyim 22 haftayım, göbeğim daha yeni yeni belli oluyor bebeklerimde gayet sağlıklıymış o yüzden takılma bence ☺️
SIL1 Deryaerbil ne güzel işte niye üzülüyorsun buna canım 😂 benim de karnım 7. Ayımda cıkmaya basladı. Keşke hiç çıkmasaydı 34 bedendim ne güzel bnalımdayım hatta biran önce doğsam da 34 bedenime kavuşsam diye
Eliff2532 Aslhn12 canım 28 haftalığim göbeğim yeni yeni çıkıyo oda hamile göbeği gibi değil normal göbek gibi ic karnın geniş demekki