Aslhn12 Deryaerbil 12 haftalık gebeyim ben de o durumdayım bazen karnım şişiyor doktor yediklerinden ve gaz falan demişti. Çok da şişmesini istemem açıkcası
Kuyumcu Deryaerbil benm karnım 18 de cıktı suan sekız aylık ama hala kucuk saglıklı olsunda onemlı degıl
Eliff2532 Aslhn12 canım 28 haftalığim göbeğim yeni yeni çıkıyo oda hamile göbeği gibi değil normal göbek gibi ic karnın geniş demekki
Seymamuge Ne kadar geç o kadar iyi zaten ilerleyen haftalarda istemesende kocaman oluyor istediğin gibi yat kalk gez 35+lardayim vallahi her şey çok zor artık 😬
baby_mama 12 çoook erken, 18-19 da yavaş yavaş çıkmaya başlar, 6. aydan sonra artık dışarıdan belli oluyor 🥰
Mavis40 Deryaerbil sizinn cok cok erken cıkması ıcn benm 35 haftalgm ve hamile dıyebilcm bir gobegm yk tabi bu vucud yapısıyla da alakalı ama etrafımdaki herkesin 20 de ckmstı benimki istisna 😇😇😇
[silindi] Deryaerbil kuzum benim ablamda da hiç yoktu millet genç kız sanardı daha bekar sanardı merak etme ondan korkulacak bişey yok
Mom726272 Deryaerbil endişe etmeee 😅 ben 12 haftalıkken karnım 6 aylık gibi şişti yatınca kayboluyodu 16 haftalık olduktan sonra çıkmaya başladı 12 haftalık civarı %90 gaz sebebi
kedilervekaranfil Deryaerbil daha çok erken. Ama beliniz kalınlaşmaya başlamıştır hafiften bu çıkacak olan karına hazırlık 😄 zamanı gelince saklayamadiginiz, oraya buraya değen koca bir göbeğiniz olacak inşallah 💚
Goksinismail Deryaerbil ay kuzum daha çok küçük bekle biraz daha sabırlı ol bu gunlerinlerin tadını çıkar ve ve doya doya yüz üstü yat 😘
Heather Deryaerbil ilk gebeliğimdeki fotolara baktım 16. Haftada başlamış sivrilmeye. Şimdilik yok gözle belli olan bir durum.