nevoliko [silindi] Canım teste göre hamilesin öncelikle hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı gebeliktir ve kucağına sağ salim alırsın 🌼 Leke konusunda da endişelenme ben baya baya adet oldum sanmıştım o derece kan gelmişti. Sonra gene de bi bakıcam şansımı deneyecem dedim test yaptım pozitifti. Yerleşme kanamasıymış. Seninki de öyledir içini ferah tut 🙏🏻
cigerpare [silindi] merhaba evet açık pembe ve az miktarda ise yerleşme kanaması. Zaten çok kısa sürecek. Devamlı gelmeyecek. Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Güzel haberler alıp görebilmeyi nasip etsin rabbim.
[silindi] kızlar benim adetim doğum sancısı gibi çok sancılı geçiyor ağrı da olmadı ve aşırı oluyor adetim biliyorum ben ama düşük mü diyorum ablam düşük yaptığından çok kan vardı onda
Lavininannesi1 [silindi] Canım bende de önce öyle lekelenme oldu bir kaç gün sonra geçti test yaptım aynı bu şekilde çıkmıştı testin sonucu şuan 33 haftalık oldum sende hamilesindir yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut 🙏🥰
mineirem Merhaba bende de 6. Haftamda oldu açık pembe parmagimin üstü kadar ayrıca he4keste yerleşme kanaması olmaz ilk bebegimde olmamisti bende bu sefer çok korktum acile gidin ve 6 haftalık hamileyim kanamam var diyin yarina kadar onlar sana ilaç yazarlar büyük ihtimal aynı iğne batması gibi sancim oldu 2 3 gün şuan 9 haftalığız inşallah kalp atışını duyarsınız yarın ama acilen hastaneye gidin ve sadece lavabo için kalkın yataktan
AdaKaranfili Çok şükür leke falam yok.insallah da olmaz bende.sat 2 Mayıs. 5+3 de keseyi gördüm Bugün 6+3 bebeği ve kalp atışını gördüm çok şükür .🤲
Selen37 [silindi] canım kanama kırmızıya dönüp çoğalırsa kimyasal olabilir Allah korusun. Ama Bi damla gelip öyle kalırsa muhtemelen yerleşmedir 😊
Selen37 [silindi] Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 5.haftadan 7.haftaya kadar kanama yaşadım, kahverengi lekeydi benimki. Bence bir doktora git dediğin gibi 6 haftalıksa kese ve bebek görünür 🌺 için rahat eder, ilaç falan verebilir