2inciannelik _Biricik_ pazartesi günü oldum ve şu an tat koku alamıyorum kolum ağrıdı 1 günde geçti grip oldum resmen ve çocuğum var çok zorlanıyorum 🤷♀️🤦♀️
raiko Haftaya doğumum. Doktorum emzirme döneminde olmamı söyledi. Aşı çıktı ama biraz bekleyeceğim sanırım.
TugceBelis Aşı çıktığı gibi kadın dogum doktorumla görüştüm biontech vurulabilirsin dedi ilk 3 ay dışında gebelere ve emziren annelere öneriyor kendisi 31.haftam dün ilk dozumu vuruldum aşı yerinde oluşan hafif agrı dışında bir yan etkisi olmadı bende acıkcası tetanoz aşısının yan etkisi daha çok olmuştu
Gul716 TugceBelis bende de aynen öyle oldu tetenozun ilk dozu beni mahf etti acile kaldırıldım baygınlık geçirdim resmen ikinci dozu olmadım korkudan açıkçaaı korona aşısını olunca ya terenoz gibi yan etki yaparsa diye 🤷🏻♀️🙄
Sedadagistan Bende bugün e nabıza bi bakayım dedim çıkmış aşı 35 yaşımdayım zaten doktoruma sordum ama bana haftaya kontrole geldiğinde detaylı konuşalım bu konuyu 14 haftan dolmadan aşı olman uygun değil dedi bugün 11+2 olduk e nabız da zaten aşı çıktığı yazısının altında da ilk 3 ay gebelerde aşıyı önermiyoruz gibi bir açıklama vardı
Papatya-34 Bende dün oldum 26 haftalığım doktorumun önerisi ile biontec oldum , sadece kolumda agrı var o kadar
aslanreis Biz dün doktorumla konuştuk bu konuyu ve biontech aşısının yan etkisi fazla evet ama koruyuculuguda daha yüksek eger aşı çıkıyorsa kesinlikle olmalısın dedi baktım aşıda çıkıyor bir kaç doktora daha danışıp öyle randv alıcam sanırım kararsızım
Havva5853 Benimde doktorum 3 ayı doldurduktan sonra önermişti. 18.haftamda Biontech ilk doz aşımı oldum.
melekzararsizz HappyMom ilk doz aşımı oldum 29 haftalık hamileyim corona olmaktansa aşı olmayı tercih ederim
Aydan3535 ZDM siz geçirdiniz diymi covit doğru anladım bende geçirdim 13 haftalık hamileyim ve korkuyorum aşı yaptırmaya tekrar o ağrılar gelir diye 😥😥
Rabismomm4 Bana da çıktı hamileliğim riskli olduğu için Dr vurunmamam gerektiğini söyledi eşim ilk doz aşısını oldu ama