Nurnur95 Kizlar merhaba yardımcı olur musunuz banada 😊 Oğlum olacak ve isim kararsizligi yaşıyoruz bugün bir isim gördüm dikkatimi çekti sizce Uras nasıl zor mu söylenişi anlamı çok güzel şanslı talihli bahtı açık anlamında yanına ege gelecek.yani Uras Ege Birde kağan ege ikisi arasında kaldım
belisslinaa Nurnur95 hayır benim kuzenimin çocuğu var uras diye 2 3 yaşındayken benim adım uras diyordu 😃😂😂
aaysegulll Nurnur95 yooo bence çok uyumlu ve güzel isimler,ayrı ayrı da çok güzel ikili hali de çok modern ve çok güzel olmuş. Sağlıkla kucağınıza alın:)
hamishanne Uras Ege çok daha güzel, Uras ismini söylemek hiç zor değil. Okul öncesi öğretmenim, bu isimde 2 ve 3 yaşlarında iki çok tatlı öğrencim var. Biz öğretmenler için de arkadaşları için de telaffuzu hiç zor gelmiyor. Çok da şık yakışan bir isim ☺️
Didemmmmm Nurnur95 canım bende Oğlum olursa Ali Uras koymayı düşünüyorum. Anlamında söylenmesi de çok hoşuma gidiyor 💕
Didemmmmm Nurnur95 aynen canım🙏 birde anasınıfı öğretmeniyim bende gerçekten söylenmesini kolay bir isim😉 ve çok fazla yok