[silindi] sizde böyle şeyler duydunuz mu büyüklerden ekşi yersen kız olur tatlı yersen erkek olur gibi. Canınız ne çekiyor şuan? Cinsiyetiniz belli mi 🤰🍫🍰🍋🍏
Zeynepa04 [silindi] valla canım ben tatlı sevmem ama maşallah kızım olacak kızım çok seviyor 28 haftalık hamileyim ve tatlı biseyler yemesem sinirli ve sanki hiç bir şey yemişim gbi ogluma hamileykende acı ekşi yerdim limon delisiyken limon yiyemiyorum
Portakalgeliyor [silindi] tatlıda yedim ekşide ama deli gibi tatlı yiyorum kızım olucak allahın izniyle 🙏🏻🌸🤲
ege_ayaz_mom Canım hep ekşi ve meyve çekiyor tatlıyı çok severim normalde diğer iki oglumdada hep tatlı yedim oğlum oldu bu hamileliğimde Hep ekşi meyve yiyorum ama daha cinsiyetimiz belli değil bakalım gelecek hafta ogrenicez inşallah 🤗🤗
[silindi] ege_ayaz_mom inşallah birde kız olur maşallah benim ablamda tatlı yedi yedi 2 oğlu var şimdi 😁🤗
Zeynepa04 [silindi] aynenn yanarim yanarim aldığım kiloyla bakalım nasıl vericemmm simdiden 4 ayri marka korse aldın😂
Gulceefe-00 Doktorum en son koteolde yüzde seksen kızın olacak dedi ama bu süreçte hiç eksi istemedim hep tatli yemek istiyorum hurafe bence bunlar 😂
ilkgozagrimhavinim [silindi] ben en başlarda hep tuzlu ve ekşi yedim tatlı midemi bulandırdı ki ben tatlıya aşık bi kadınım normalde. Tatlı meyveler bile yiyemedim. Şimdi yeni yeni tatlı yiyorum baya da yiyorum yani🙈 cinsiyetimiz kız🤍
MinikGrilBaby [silindi] ben ekşiden nefret ettim gördüğümde gözümün ucuyla bakarım hatta, tatlıya daha çok düşkünüm ama Allahın izniyle bir kızım olacak ☺️
AhahHbzhz [silindi] valla tatlıdan soğudum hep ekşi yiyorum kızıma hamileyken hep tatlı yemiştim bende ters ileriyo 😂😂
minicikanne [silindi] Benim canım tatlı çekiyor ama yakında doğurucam cinsiyeti belli zaten. Başlarda mide bulantısından ne tatlı çekti canım nede ekşi. 😄
MinikGrilBaby [silindi] Afiyet olsun canım benim, Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin ❤️