Elisaceren amineravza youtube da activating labor u öneriyor herkes dogum başlatmak için ben de pazartesi baslıcam :)
Morprenses Mujjj-de bende daha 38+1 im ne sancı ne nişan hiçbir belirti yok sanırım 40 a dayananlardan olcam
Esraaer Mujjj-de 39+2 de 14 şubatta normal doğum ile kızıma kavuştum çok şükür darısı diğer hamişlerin başına 🧚♀️
Mujjj-de Pembisannnee sağlıkla büyütün bebeğinizi size de geçmiş olsun var mı önerileriniz tavsiyeleriniz normal doğum mu oldu
Pembisannnee Mujjj-de teşekkür ederim, 15 saat sancı sonunda sezeryan doğum oldu, Allah herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ygtkgn Bende yaptim bir hafta oldu mecburi sezeryan 38+1de dogumum gerceklesti :) darisi size insallah
Pembisannnee Elisaceren geçmiş olsun Allah sağlıkla bğyğtmeyi nasip etsin, bebek nasıl uyku durumu ne? Benim bebeğim pek uyumuyor da
Mujjj-de 22.02.2022 saat 12.02 de kavuştum kuzuma çok şükür her şey yolunda gitti sezeryan oldum sadece hafif ağrılarım var şuan herkese bebişlerine sağlıkla kavuşmalarını diliyorum🙏❤️