Cokistersengelerbence Elisaceren ya bi benim belli değil🤦🏻♀️ Ama herkese 2 haftaya doğurcam diyorum 🤣🤣
Elikra Asilbsra üzerinden yıl geçmiş neredeyse ama postu yeni gördüm😅 benim de SAT 3 Mayıs Doğum yaptınız mı
Elisaceren Zzehra55 benim de ilk doğum olcak bende de var korku heyacan kaygı mutluluk hepsi birarada 🤪
amineravza Bende 37+4 olacağım bu gece ara ara sancım var ama karnım sürekli taş gibi bebek kanalda son gün 16 Şubat gözüküyor ama bekler mi o kadar bilemem
Ygtkgn amineravza Ay ben sancim olsa anlarmym acaba hic bilmyrm seninde az kalmis cnm normalmi olcak sezerynamk
Elisaceren amineravza youtube da activating labor u öneriyor herkes dogum başlatmak için ben de pazartesi baslıcam :)
amineravza Beklemesini de istemiyorum açıkçası artık karnımın çatlakları baya acıyor geceleri nerdeyse klozet tepesinde yatıyorum sürekli baskı hissi vajinal akıntım çok fazla bunaldım valla doğumu başlatma yönteminiz varsa alırım 😂😂😂
amineravza Ygtkgn sancın olsa anlarsın canım 1 anda giriyor zaten nst de çıkar ben en son 36+2 de gittim nst de 70-80 i gördü sancılar şimdi pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek. Normal olucak nasipse