Hatice_1326 Rabiaa_uzn Selam canım . Hastane çantam tam hazır nerdeyse , biberon emzik almadım . Geri kalan her şey hazır 😊
nisaninannesi2 Kızlar neler aldınız, ne hazırlıklar yaptınız? Kapı süsleri, hediyelikler hadi ne varsa atın fotoğraflarını🌺Geldi Aralık ayı☺️ Benim sezaryen olacağı için 10 Şubata gün verdi, kaldı 69 gün. Sizlerin şafak kaç🥰
Ygtkgn nisaninannesi2 Canim ben bu fotoraf isini pek beceremiyorum ondan yükliyemedim:) kolonya siseleri hazirladim hediyelik baskada birsey yok daha ortada :) sen neler hazirladin
Hatice_1326 Selam canım arkadaşlarım… 30 haftayı bu gün dolduruyoruz . Bebek 1.300 gram . Plasenta previa var , aynı zamanda plasenta sezeryan dikişi üzerinde yerleştiyi için . Doktor her an kanama ola bilir ve erken doğum olabilir dedi . Ve doğumda rahminiz alınacak dedi 99% . Bu durumla karşılaşan tanıdığınız oldu mu sonuç ne oldu ? Lütfen yardımçı olun
Lulikli Hatice_1326 canım şuan bi kullanıcının seninki gibi olan birisinin doğum hikayesi sabitli. Bakabilirsin ordan çok geçmiş olsun.
Kvsvs Ygtkgn 32. Haftada gel demişti bana ayın 27 sini bekliyorum o yüzden cumartesiden cumartesiye hafta atlıyoruz pazarteside kontrole 😂
Piraye2021 Ygtkgn 31+5 olduk şimdilik iyi gidiyor doktor iyi dedi ☺️ mide yanması, kramplar var bende.
Nuur415 Bende 31+6 da ayın 23 ünde gidicem kontrole ilk bebeğim zaman yaklaştıkça heyecan panik sarıyor beni 😅
Ygtkgn Bende 30+6dayim birkac gün önce gittim doktora belim kasiklarim agriyor diye acilden baska doktora gittim kadin resmen piskolojmi bozdu yolladi ya , basta bi tahliller yapti idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlillere bakti sonra enfeksiyon var dedi cefaks 500mg verdi 14gün kullan dedi ,ultrasonla bakarkende bebegin karin cevresinde gelisme geriligi var sanki dedi .ertesi gün kendi doktoruma gittim hemen baslamak istemedim ilaca kendi doktorumda tam tersini söyledi enfeksiyon yok Karindaki gelisme geriligi gec döllenmeden kaynakli dedi biraz rahatladimm ama tam rahatlayamadimda ikiside tam zit konusunca neyapsam bilemedim 😒
Piraye2021 Ygtkgn acilde öyle oluyor bana da acilde idrar yolu enfeksiyonu diye hem tek kullanımlık hemde yazdığınız ilacı verdi, tek kullanımlık olani içtim diğerini de doktora sormaya gittim değer yüksek değil bol su iç dedi
Ygtkgn Piraye2021 aa demek bi bende olmuyormus kendi doktorundan sasmamak gerek demekki yada sormadan baslamamak lazim
Piraye2021 Ygtkgn acilde doktora ulaşmak da zor ebe onay verirse şikayetlere sonra doktorla gidiyoruz
Elisaceren Ygtkgn kendi doktorundan şaşma kesinlikle ben de farklı bişey söyleyen olursa kendi doktoruma danısıyorum
Piraye2021 Ygtkgn seni arıyordum buldum, idrar yolu enfeksiyonum tekrarladı bu sefer başka doktora gittim antibiyotik verdi o da mutlaka kullan dedi kullanmaya başladım 3 gündür.