Ygtkgn mercimekanneeesi kasik agrisi normal demisti canim benim doktorum bu haftalarda artik sonlara geliyoruz insallah
Hatice_1326 Selam kızlaaar nasılsınız? Bel ağrıları kasık ağrıları oluyor bende. Sizlerde durumlar nasıl
nlycltk Hatice_1326 aynı dert bel ağrım oluyor gece yatarken sağa sola dönerken zorlanıyorum kasık ağrım yok bazen çişimi tutuyorum fark etmiyorum o zaman oluyor 😂 yarın 28 haftalık oluyoruz 🤗
Ygtkgn Hatice_1326 merhaba canim benimde suan tek skntim gece sol tarafa yatip uyumak sol tarafim cürüdü agrisina uyaniyorum geceleri :/
cahillesohbetikestim Hatice_1326 28+3 ten selamlar yatarken kalçamda batma acı oluyor mide yanmalarım arttı onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür 🤗🧿💙
Ygtkgn En son kontrolle nezaman gittiniz arkadaslar kac haftalikken kg vs nasildi ben suan 28+3üm 30haftamda gidicem nasipse insallah
esredn Ygtkgn herkes iki haftada bir kontrole döndü sanırım. Ben 28 de gittim doktorum 32 de görüşeceğiz dedi :/ 28 de gittiğimde 1300 gr dı oğluşum.
Ygtkgn Hatice_1326 bende ozamanlar gittim 875gramdi😊 bakalim birdahaki randevu icin heycanliyim benim ilk oglumun gelisimi durmustu o yüzden biraz panik halindeyim
Hlyanne Ya_Sa bende 31. Haftada gidecem inşallah en son 27 haftalıkken gittim boy kilo söylemedi sadece haftasıyla uyumlu dedi
Hatice_1326 esredn en son 26 haftalıkken gittim canım , inşallah 30 ya da 32 haftalık olunca gideceyim kontrole. Şimdi 28hafta+5günlüyüz
Elisaceren Ygtkgn benim doktorum 3 haftada 1 cagırmaya basladı artık en son 27+3 de gittim 1050 gramdı haftaya 30+3 de gidicez
Hatice_1326 Rabiaa_uzn Selam canım . Hastane çantam tam hazır nerdeyse , biberon emzik almadım . Geri kalan her şey hazır 😊