Meryemm1212 Periperihan bence bu kişiden kişiye değişiyor bende orda Cesaret edemiyorum ama doğum yapan birinden dinledim çok memnun hemde normal doğum
Anesanne Benim arkadaşlarım da yeni doğum evi çok güzel olmuş özel hastane gibi tertemiz dediler. Ben de orda doğum yapacağım bakalım nasıl olacak
Sumeyye15_3 ebrr1048 ben çok memnunum. Meryem doktor var soyadı kumbasal gibi birşeydi. Muayene için tavsiye ederim. tatlı dilli güzel yüzlü, detaylıca anlatıyor
Sumeyye15_3 ebrr1048 ben doğum yapmadım ama devletler normal doğum da refakatçi almazlar, sezeryan doğumda alıyorlar. Muayene için onerdim
seydaomer Sumeyye15_3 Ben normal doğum yaptım refakatçi alıyorlar ama 5 sene öncesi için diyorum şuan da aynıdır bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum. Tek fark sezeryan da 2 gün kalıyorsun normal de 1 gün onun dışında aynı sartlar 😊
Meryemm1212 Sumeyye15_3 doğum olana kadar kimseyi almıyorlar doğumdan sonra babaya bebeği gösteriyor lar ve bir kadın refakatçi alıyorlar
Birann ebrr1048 ben medarda ertan zan a gidiyorum cok memnun kaldım cok candan 170₺ muayenesi hala birini bulmadıysanız denemenizi öneririm