Sumeyye15_3 ebrr1048 hiç bilmiyorum ama sakarya yazdığınız için geri dönüş yaptım. Bende sakarya doğum evinde doğum yapacağım kısmetse
ebrr1048 Sumeyye15_3 doğum evi nasıl peki Sakarya’ya tayinimiz çıktı hastane ve doktor arayışı içindeyim
Almila1 ebrr1048 evet bizimde tayinimiz buraya cikti hemen yerimi alayim hiçbir fikrim yok hastaneler hakkinda
Sumeyye15_3 ebrr1048 ben çok memnunum. Meryem doktor var soyadı kumbasal gibi birşeydi. Muayene için tavsiye ederim. tatlı dilli güzel yüzlü, detaylıca anlatıyor
ebrr1048 Almila1 bizimde Akyazı :) Akyazı da özel hastane yokmuş oyuzden bende merkeze bakıyorum zaten mesafe uzun değil :)
Almila1 ebrr1048 biz ankaradan gelince baya rahat sehir ama hastane doktor bulmak biraz sıkıntı bizim icin işte 😊
ebrr1048 Almila1 bizde Tunceli’den gelicez inşallah ☺️ Sonlara yaklaşınca doktor değiştirmek zor oluyor evet içime sinen bi yer olsun istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşşlah ☺️
Birann ebrr1048 ben medarda ertan zan a gidiyorum cok memnun kaldım cok candan 170₺ muayenesi hala birini bulmadıysanız denemenizi öneririm
ebrr1048 Meryemm1212 gerçi evet ama benden 10 bin isterler normal doğurursam hastane ayağa kalkacağı için 😂🙈 sezeryandan da normalden de çok korkuyorum 🥺
Meryemm1212 ebrr1048 korkmayın vücudunuz da bebeğiniz de bunun için hazır insallah çok kolay ve güzel doğumunuz olur 😊😊