Kuben Sibelbekler evet olabilir benimkinin çıkıntı değil ama tüm ayrıntılarıyla belli 😃 değişsin istemem zaten kıyafetleri hazır sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🥰
User61 Sibelbekler bende 22 haftalık oldum. Erkek dediler. Detayli ya gireceğim İnşaAllah değişmez. Kesin erkek dediler 😂 iki ayrı doktor erkek dedi 😂
Seymik @Ilkayy 20 haftalıkken gösterdi öncesinde göstermemişti kız dedi direk doktor ama bende suan değişir mi muallakta kaldım siz deyince 😂
Ilkayy Seymik ben 20 haftalığım bugün detaylıya gircem 12 haftadan beri kız diyorlar kızın adını bile koyduk 😂
Tubis333 Sibelbekler ya bana da ayrıntılı baktı ama cinsiyeti dedim 13 haftalık daha gelecek ay belli olur dedi çok heveslenmiştim ayrıntılıda çıkar diye ayrıntılıda hemen hemen belli oluyor sanırım doğru mu
Sibelbekler Tubis333 evet ayrıntılıda hersey çok net görünüyor ama bana ayrıntılıda bebeğin erkek biliyorsun dimi dedi doktor sonra kendi doktorum kız dedi
efelettin 12,14,16′da kız dedi doktorumuz hepsinde de bacak arasına bakarak dedi ama detaylıda değişir mi diyorum bende korkuyorum 😂 daha detaylıya çok var bakalım 🙈
Ilkayy Nurklc38 bende duymuştum cünkü öyle hatta kadının biri doğuma kadar erkek demişler bi doğruyor kadın kız olmuş doktorlar bile şok 😂😂
Nurklc38 Ilkayy Halam da öyle oldu kız kız dediler doğumda bı baktı annem bu erkek yaa dedi 😂😂 doktor da şaşırmıştı kız olduğuna 😂
Merveclsz Ilkayy canım kesin görmüşse bencede değişmez. Bende bilgeden randevu alacağım 2 hafta sonra ultrasondan sonra nasıl baktığını nasıl geçtiğini yazarmısın ?
Merveclsz Ilkayy canım detaylıya gittin mi nasıl geçti bebişin nasılmış 🥰 doktor nasıl cd ve görüntü verdimi bende oraya gideceğim için
hasret2711 @Ilkayy bende çok alışmıştım eğer yanımda annem olmasaydı o şoku kesinlikle atlatamazdim doktor biseyler soyluyo ama ben hiç dinleyemedim pipiyse odaklandım düşünüyorum napicam ben şimdi eşyalarını pembe almıştım falan diye 2 gün sonra kendime gelebildim 😂😂
Ilkayy hasret2711 Ay vallah akşam olsamda şu detaylıya girsem diye bekliyorum bu yazılanlardan sonra hastene çıkışı sipariş etcem detaylıdan sonra 😂