hasret2711 @Ilkayy benim değişti detaylida da kız denmişti sonra şeker yüklemesi için hastaneye gittim muayene olurken birde ne görelim pipi 😂 bende herşeyini pembe almıştım sonra değiştirdik
Sibelbekler Mutluluknedirkii ben de hep erkek hissetmiştim 😂 hatta şuan vücut tipim bile erkek, sorana kız deyince nasıl kız bu diyorlar
Mutluluknedirkii Sibelbekler benim de vücut tipim kız 😂 hep basenden kilo aldım belim karnım yok yüzüm değişti 😂
Sibelbekler Mutluluknedirkii eskilerde anlayamıyor artık 😂 komsumla aynı haftadayiz o yayıldı kilolar belirginlesti karnı bile yayık ama erkek 💁🏻♀️ benimde karnımda top var 😂
Rmzyeasya Bnada 14 haftada kıza benziyo dediler 16 da erkek dedi bakalım detaylıda ne çıkacak umarım değişmez artık 😊
Ays0 Bacak arası görülerek tahmin yapıldıysa değişmez endişe etme. Benim ilk 11+2de kız dedi ve her kontrol bak annesi pipisi diyecek diye ödüm koparak gittim şuan 30 haftalık ve kesin kız defalarca bacak arasını net gördük
Sibelbekler Ays0 bütün ailenin aklında olan bu 😂 şoka girerim herhalde magnet falanda yaptırdım bide 😂 🤭
Ays0 Sibelbekler arkadaşıma kız demişler doğuma kadar doğurmuş oğlan. İkna olmamış çocuk karıştı galiba diyorlar. Bebek yoğun bakimdaymıs camdan bir baktim ki resmen kocam yatıyor o kadar bebeğin içinde karıştı demek mümkün değil demişti. Aklıma geldikce gülerim 😂
Kuben Sibelbekler yaa ciddi misiniz elimde kapı gibi pipi fotoğrafı var ama ya benim değişmez heralde 😃
Sibelbekler Kuben cikintinin büyüklüğüne bağlı diyeyim ben, bazen kızda olsa az Bi çıkıntı oluyormus o yüzdende erkek sanılıyormus
Kuben Sibelbekler evet olabilir benimkinin çıkıntı değil ama tüm ayrıntılarıyla belli 😃 değişsin istemem zaten kıyafetleri hazır sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🥰