elifnurrrr Kızlar 37 haftadayım bugun kontorolüm vardı nst de 20 dk 1 sancım çıktı alttan muayne etti 2 3 cm açıklık var dedi nst de hafif sancıların var dedi tahmini ne zman olur acaba doğum gündüz pek bişeyim yok ama gece çok sancım oluyor
Mrym1407 elifnurrrr pazartesi gününden beri bende aynı durumdayim. Nst de az sancım çıktı 2-3 cm açıklık var dedi bebek baya aşağı inmiş bugün yarın doğum olur dedi ama hala bekleyişteyim😅
betlkrkmaz elifnurrrr alttan muayene nasıl oluyor açılmaya nasıl bakıyorlar ? Merak ediyorum korkuyorum
elifnurrrr ikiiPrensensAnnesi kasıklarım da ve belimde sancı oluyor bazen de rahmimde bi acı oluyor sanırım açılmanın acısı o gece şiddetleniyo genelde sancı ama çok düzensiz sancılar
badembid elifnurrrr bu haftayı atlatırsan 38 de de gelebilir canını sıkma soğukkanlılığını koru maşallah bebişiniz yola girmiş kolayca doğurursun inşallah 🧿
ikiiPrensensAnnesi elifnurrrr altan ağrın oluyo mu sanki kemiklerim ayrılıyor bide afedersnz lavaboya otururken ağrı oluyo
Serapveminikleri elifnurrrr Bende de 1 haftaya yakın öyle ağrılar oldu genelde gece 1 hafta sonra da gece başladı sabaha kadar 3 te doğum yaptım
badembid elifnurrrr oooo bu ikinci doğum hem daha da kolay olur😍 merak etme biraz daha benler annesi o ❤️
1345 elifnurrrr 2.doğumda 2 yada 3 cm açıklık normal dedi doktorum ben 31 deyim 3 cm açıklık var ama doğum belirtisi değilmiş
elifnurrrr ikiiPrensensAnnesi evet çatı ağrım var zaten ama bazen bi acı oluyor kemiklerim sızlıyor resmen sanırım açılmanın acısı o benim ilk doğumum normal oldu sancım yoktu suni sancı verdiler bide açılmam yoktu iç dış kestiler açılma yok diye o yüzden ikinci hamileliğim ama gerçek sancı nasıl olur açılma acısı nasıl olur hiç bilmiyorum
ikiiPrensensAnnesi elifnurrrr bnmde 2 tane suni sancı ile doğum yaptım 0 acılmayla ondan bilmiyorum acılmayı bu 3. Bnm
Beyzahezer elifnurrrr canim benim acilmam olduğu halde kestiler suni sancidan önce 7 cm acilmam vardi 3saat suni verdiler 10cm olmuştur heralde
cigerpare ikiiPrensensAnnesi merhaba hiç açılma olmadan suni sancı veriyorlar mı gerçekten? Kimisi vermiyor diyor da merak ediyorum nasıl oluyor bu durumlar. 40+1 im bebek kanala girmedi henüz. Suni sancı talep edebilir miyim diye düşünüyorum da
GlgnOlgn ikiiPrensensAnnesi merhaba ya bu alttan kesilerde çok acı oluyor mu bide eski haline dönüyor mu çok dikiş olunca. Normal istiyorum ama açıklık olmazsa diyede çok korkuyorum
elifnurrrr Mrym1407 bende bekliycem artık ne zman gelirse bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler yeterki
ikiiPrensensAnnesi cigerpare ewet edebilirsin başı aşağıdaysa istiyosan veriyolar bnm iki kızımda kendim istedim verildi 0 açılmayla buda 3. Gene istedim ptesi gün verildi açılmam gene yok ve cocuk kanaldada deil gene
cigerpare ikiiPrensensAnnesi yaaa buna sevindim ama doktorum hiç suni sancıdan bahsetmedi. 21ine kadar bekleyeceğiz gelmezse 22sinde sezaryene alacağım dedi. Bu arada bebeğimin kafası büyük çıktı usgde. Kanala girmezse sezaryen olacağımı söyledi.
ikiiPrensensAnnesi cigerpare bnmde kafası buyuk 2 3 hafta önde ama erkek bebeklerde normal dedi doktor
cigerpare ikiiPrensensAnnesi ona rağmen kafasını kanala sokabildi yani öyle mi? Çok iyi. Peki bu suni sancıyla mı oldu? Sokamasaydı sezaryen olacaktı dimi? Bizimki kız 😅 narin olmalıydı oysa 😅 bir de nst de sancılarınız çıkıyor muydu? Hani bazen sancı olurmuş ama anne hissetmezmiş ya onun gibi