BeyzaOzmn ebooss dün hiç tekme atmadı dedikten bi kaç dk sonra ilk tekmesini attı 😄 tekme de değil aslında hareketi şöyleydi parmağınızı yavaşca kolunuzda gezdirin aynı bire bir his 😂inşallah tarif edebilmişimdir 😂😂
BeyzaOzmn Merveevrem18 Aynııı kesinlikle aynı 2 seferdir çikolata yiyip gidiyorum hep uyuyor doktor uyandırıyor karnımı sallayarak günün 3 de 2 sini uyuyarak geçiriyormuş normaldir hareketsiz olması dedi 😄😄
BeyzaOzmn Elfelf475 inşallah hayırlısıyla ben ve benim gibi bekleyenler de bu hissi yaşarlar 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍
Momocuk-48 BeyzaOzmn 19+3 te hissettiö yaklaşık 3 gün önce garip bir his bu kadar erken beklemiyodum uyurkeb yüzüstü yatmışım 3 kere damar atışı gibi bi hisle uyandım😂kalk demiş meğer 😂😂güzel ama garipti
Feyza11 BeyzaOzmn ilk hamileliğim de 16+3 te hissettim bende doktorum kiloyla alakalı olabilir dedi zayıf kişiler erken hissedebilirsin öyle deşmişti çokta zayıf sayılmam gerçi
babyackgz BeyzaOzmn ilk gebeliğimde 18.haftada hissetmiştim, ilk gebeliklerde 20.haftalara kadar normal
Mutlu_damla BeyzaOzmn ilk bebeğime 18 19 haftalarda hissetmiştim, daha önce farkettigim olmuştu ama tekme olup olmadığını bilememiştim tabi tecrubesizlikle 😅 şimdi ikinci ye hamileyim 22 haftalık olduk 🥰 bunu 13 de hissettim 🥰
Yakubra BeyzaOzmn ben de 15-16 haftada bir kaç defa hisseder gibi oldum ama 17nin basında resmen dönüşünü bile hissediyordum. Ve herhalde vücudum kaslı olmadığı icin olsa gerek karnım çok yumuşak su an 18+3 um karnım bildiğin yukarı çıkıyor her harekette 🤣