Hiraa BeyzaOzmn merhabalar benım ilk gebelik olmasına ragmen 12.haftada ufaktan kıpırtılar hızssttım 17.haftada kuvvettlı tekme hıssettım gayet normal yasadıgın 😊
Meless BeyzaOzmn 16da hissetmiştim bende sonra 19a kadar hissetmedim. 19dan sonra pıt pıtlar 21.haftadan sonra tekme tokatlar olarak hissetmeye başladım😂😂😂
BeyzaOzmn Hiraa ay inşallah sabırsızlıkla merak ediyorum dün hiç tekme atmadı dedikten bi kaç dk sonra ilk tekmeyi attı 😂 sürekli oluyor mu tekme ara ara mı ☺️
Pelinbyrktrlr Buseylul Erken canım hiç kafana takma😊. İlk önce tekme hissedilmiyor zaten seyirme kıpırtı gibi hissediyorsun. Ben 19+5te hissetmiştim zayıf olmama rağmen. Sağlam tekmeler 21de başladı. Şimdi 31 haftalık oldum onlar da tekme miymiş diyorum😃
ege_ayaz_mom Hiraa aynen öyle ben hissetmiyorum hiç bişey bende iki oğlumda hissederdim erkenden ama bunda hiç bişey hissetmiyorum🤗
ebooss BeyzaOzmn aaa ☺️ bizde 16+5 iz ama ben daha hissedemedim ya da hareket oluyor ama nasıl bi his olduğunu bilmiyorum sanırım ☺️
BeyzaOzmn ebooss dün hiç tekme atmadı dedikten bi kaç dk sonra ilk tekmesini attı 😄 tekme de değil aslında hareketi şöyleydi parmağınızı yavaşca kolunuzda gezdirin aynı bire bir his 😂inşallah tarif edebilmişimdir 😂😂
Merveevrem18 BeyzaOzmn canım 17 haftalık oldum bugün ve çok çok nadir hissettim sürekli uyuyan bi bebeğe sahibiz sanırım her ultrasona girdiğimde uyuyor dedi dr 😅
BeyzaOzmn Merveevrem18 Aynııı kesinlikle aynı 2 seferdir çikolata yiyip gidiyorum hep uyuyor doktor uyandırıyor karnımı sallayarak günün 3 de 2 sini uyuyarak geçiriyormuş normaldir hareketsiz olması dedi 😄😄
Elfelf475 BeyzaOzmn ben de 15-16 arasında hissettim ilk gebelik 🌸 Zayıfsanız normal dedi benim doktorum pıt pıt yapıyordu iki üç günde bir şimdi 20 hafta bitti her gün vuruyor ve inanılmaz bir his ☺️
BeyzaOzmn Elfelf475 inşallah hayırlısıyla ben ve benim gibi bekleyenler de bu hissi yaşarlar 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍
Hiraa BeyzaOzmn canım o sıralar duzensız oluyo 1 gun atıyosa 1 hafta atmıyo ama 21.haftadan sonra baya hıssedıyosun suan 28 haftalıgım maşallah cirit atıyo 😂😂