[silindi] kızlar 6 haftalık hamilelerde 73 kilo normal mi okadar yiyip içmiyorum canım bişey çekmiyor boyum 1.70 belki daha uzun
asyaninannesiiii [silindi] gayet normal hiç karamsarlığa kapılmayın benimde boyum 170 68 ile hamile kaldım bir kilo verdim başlarda şuan 35 haftadayim 9 kilo aldım sadece hareket güçlüğü de yaşamıyorum çok şükür 40 50 kilolarla başlayıp 30 kilo almak daha sakıncalı
Seross10 [silindi] benimde boyum 167 kilomda 73. Sırf hamile kalayım diye 111 kilodan düştüm ama aklım çıkıyor kilo alıcam diye 8 haftalık hamileyim bende ama can bu istiyor da dengelemeye çalışıyorum
Mom789 Sanki birazcık kilolu bi baslangic olmus ama dikkat et yediğine içtiğine cok çabuk kilo alınıyor cunku
Susamtanem2 [silindi] kaç kg ile hamile kaldınız? Bir de cips çok zararlı çok yememeye dikkat edin asiri aşırı istiyorsa 1-2 parça yiyin oturup bir oaketi bitirmeyin
Nejlavrl [silindi] cips yeme canim 😁cips cok kilo yapar cips bagimliligini birakman gerek zaten inan yararli degil
[silindi] asyaninannesiiii öyle mi diyosun bugün kontrolde baktım oha dedim ama ben hamile olmadan önce 76ydım
asyaninannesiiii asyaninannesiiii [silindi] zaten bi risk oluştursa da kiloyla ilgili öncesinde doktorlar mutlaka yönlendiriyor merak etmeyin
bebegim42_ [silindi] boyuna göre çok normal bence düzenli beslenirsin 6.aya kadar kilo almazsın ama bence normal kafana takma bebek sağlıklı olsun kilolar verilir
[silindi] Seross10 evet ben fazlada yemiyorum ama bugün öğrendim kontrolde bişey demedi doktor bakalım
Seross10 [silindi] bende sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama bazende gözüm dönüyor tutuyorum kendimi
metehaninannesiii [silindi] kilo almamaya çalışın bende 59 kg hamile kaldım şuan 71 kg oldum boy 175 doktorum fazla dedi yani 60 kg üstünde olanlar kilolarına dikkat etsin demişti