Aylinsemih EymenAli21 sakin göbeği düşmeden yıkamayın ben sağlıkciyim eczanelerde göbek bakım setleri var onları alın onlarla temizleyin enfeksiyon kapma riski var benm arkadaşım yıkamış enfeksiyon kapmış az kalsın bebeğe bisey olucakmış dedi
idiloska samsunlu55 ben de videoyu izleyene kadar görmemiştim, roman düğünleri miydi neydi kanalın adı, videodan videoya geçerken oraya nasıl denk geldim anlamadım bile. Durulama suyu tuzu evet anneannem bana da yapmış, ben yapmam sanırım.
Shnern Pnr14- kısa surelide olsa tuzlamistik banyoda . Benide tuzlamislar . Ter kokusu olmuyor diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemem bende olmaz ter kokusu mesela
Pnr14- EymenAli21 2 gün sonra yıkadılar sonra bebek yağı sürdüler kındakladılar sonra heryeri mahvoldu oğlumun
VSeherA @MerveKaya38 bebeğin vücudunda sıvı kaybı meydana geliyor ve ölüme kadar giden örnekleri var. Lütfen bilime güvenin, sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🙏
Asil_Egem Pnr14- canım bizde de tuzlama var ama sanıldığı gibi salamura tarzında tabiki değil bir çimdik yani yemeğe atılandan daha az o şekil düşünüldüğü gibi değil yani ama farklı yapanlarda var sanırım çünkü burda tuzda bekletenler beleyenler felan gördüm tabiki de fazlası zarar o kadar asla izin vermezdim🥰
Littlespy Taze_gebe ben de geçen gün burada “doktorların herşeyi bilmesi diye bişey yok” diyen bir öğretmen ile tartıştım 😂😂😂 bu insanlar her yerdeler 🤦🏻♀️🙈
Taze_gebe Littlespy ne hahahahahahha aynı şeyi kendi mesleği için desek linçlerden linç beğeniriz okumakla olmuyor demekki zhiniyet değişmiyor diplomalı cahillik ayrı bi olay gitme abi o zaman doktora git-me !!!! Evde yerel imkanlarla doğur
serenty_123 Miniktosbaa vallahi o kadını varya kuvardim evden o kilidi açtığı anda benim bebeğimi alıcak banyoya kilitleyecek hayatı boyunca bi daha ne çocuğu gösteririm nede evime girebilir insanlardaki ozguvene bak yaa delirtirler insanı sonra laf edince gelin terbiyesiz oluyor önce kendileri saygı duysunlar insana hayatımıza 😡
Littlespy Taze_gebe aynı örneği verdim sonra tuttu bana cahil dedi 😂 boş işlerle uğraşan cahil ben oldum 🥴😂 tamamen diplomalı cahillik 🤦🏻♀️😂
Taze_gebe Littlespy herkes kendi seviyesini gösteriyor günümüzde okumak bir hiç okumahıp ne kaliteli insanlar var okuyup böyleleri var 😏
Boncukgiller003 Pnr14- beni tuzlamis teyzem. Her tarafım yara olmuş tuzdan. Günlerce ağlamışım susmadan. Ama cidden hiç kokmam terleyince filan 😅😂😂