Miniktosbaa Pnr14- kayınvalide maalesef ki tuzladı bebeği aldı banyoyu kilitledi bebeğin bağrığı binayı inletti yalvardım yakardım sevicem diye aldı kucana beni kandırdı resmen naaptıysam gücüm yetmedi yeni doğumdan gelmişim hüngür hüngür ağladım helak oldum resmen Allah kimseyi deliyle uğraştırmasın
gamzosgamzos Miniktosbaa offf okurken çıldırdım inan bir daha o kadının suratına bakmazdim asla çocuğumu eline bile vermezdim
serenty_123 Miniktosbaa vallahi o kadını varya kuvardim evden o kilidi açtığı anda benim bebeğimi alıcak banyoya kilitleyecek hayatı boyunca bi daha ne çocuğu gösteririm nede evime girebilir insanlardaki ozguvene bak yaa delirtirler insanı sonra laf edince gelin terbiyesiz oluyor önce kendileri saygı duysunlar insana hayatımıza 😡
Orticci Kaynanamda sürekli söylüyor doğsun illa tuzlucam illa tuzlucam allahım kafamızın etini yedi asla izin vermem ama siz görmüyorken yapıcam diyor yani böyle bir saçmalık olamaz benim çocuğum ama benden gizli yapacakmış sanki devlet meselesi bebek tuzlanmasa yaşamayacak sanki şaka gibi ya yapmayın abi
gamzosgamzos Pnr14- kabul etme canım YouTube da zararlarını anlatan video var onlara izlet ben öyle susturabilmistim başımı şişirip duruyorlardı en son kayinvalidem yigenini örnek verip durdu yok kardeşi tuzlatlmamista kızı şimdi hergun duş alıyormuş kokuyormus bende dedim sende az kullanmissin tuzu galiba anne oğlunda her insan gibi terleyince kokuyor 😂
aaysegulll MerveKaya38 aniden su kaybı,alerjik reaksiyon vb yaşanabiliyormuş bebekte, çocuk sizin çocuğunuz izinsiz kimseye elletmeyin.
MerveKaya38 aaysegulll yok canım saten neler atlattim bu günlere geldim saten virüs dönemi rabbim bana sağlık versin evladimin yanındayım kimsede birsyde yapamaz rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın inşallah 🤲🏻🌺
Miniktosbaa gamzosgamzos neler yaşadım o gün anlatamam bebek bi çıktıki yanıyor çayır çayır memeyi bile almadı siz düşünün kıp kurmızı rengi 😱ödüm koptu karşıma geçmiş ben ağlıyorum bebekle susturmaya doyurmaya çalışıyorum kadın kahkahalar atıyor ölmediğine şükür ettim bebeğin
Bayburtlugelin Pnr14- benm oğlumu yıkarken kaynanam suyun içine cok az koymuştu ama bana demedi yıkadıktan sonra söyledi ben istemiyordum yani yeni doğmuş bebek sonuçta cildi cok hassas bu çocuğum doğduğunda yıkmasını ben yapıcam inşallah koymicam oyle bir sey
Kbr_46 Pnr14- benim iki tane cocuğum var ikisinde tuzladılar beni hüngür hüngür ağlatılar vücuduna baya tuz cadılar geri de azına da çaldılar dayanamadım yıkayın verin çoçuğumu yeter artık dedim 5 dakika dan fazla bekletiyorlar tuzu bide ya😞😞😞
Aylinsemih Miniktosbaa sizin yerinizde olsam evden defolun gidin derdim hiç te acimazdim sonuçta sizin bebeginiz onun değil hiç biseyine karışmaya hakkı yok benm ailem öyle şey demiyor allahtan kayın validem de hep danışır doğumdan sonrada bisey derse de kusura bakma benm kuralların derim valla hiç acimam bebeğe de zarar verdiremem
Shehnaz_94 Pnr14- Yani tuzlanmiyor aslinda bebek ama banyo yaptirdiklarinda biraz tuz atiyorlar ve tuzlu su ile yıkıyorlar benimde oglumun ilk banyosunda tuzlu su ile yikadilar agzinin icine kadar tuzlu su ile yikadilar büyünce ter kokmasin agzi kokmasin diye yani eskilere karişamasin bizleride sizleride tuzlu su ile yıkamışlardir bunda ne varki o kadar abartmişlar yorum yazanlar
Esediii Shehnaz_94 iyi oyleyse sizin agziniz ve teriniz gul bahcesi kokuyor herhalde sacmaligi savunmussunuz resmennnnnnn
Taze_gebe Shehnaz_94 yooo bizleri yıkamadılar hatta bu uygulamaya kadar duymadık hiç ailecek çevremizde bile yok bu uygulamanın u su bile
Pelin093 Pnr14- tuzlamak derken baskalari nasil yapiyo bilmiyorm ama annem nasil diyeym 1lt yakin suya parmaginin ucuyla tuz atti öyle bi koltuk altina falan sürdük ama asiri azdi tuz bende bi sorun görmedm yani önce görmek istedm tabii nasil yaptigini.
idiloska samsunlu55 ben bi videoda görmüştüm bir leğene koymuşlar bebeği bildiğin Billur tuzu da döküp ovalıyor bebeği, çok acayipti.
samsunlu55 idiloska bizde dediğim gibi durularken son suyuna belki 1 cay kaşığı kadar ölçüde katılır o kadar. O şekilde tuzlanan bebek hic görmedim inanın.
EymenAli21 Pnr14- doğuma kaldı bir gün kaynanam dün söyledi tuzlanir bebek yıkanınca diye yav he he dedim ama içimden 😎😄bide doktorlar göbek düşene kadr yıkamayın diyorlar yine kaynanam olurmu iyle şey bebek yikadikca büyür hemen yıkanır karnını bağlarız diyiiiii sizler yikadinizmi hemen bebeğinizi ?
Aylinsemih EymenAli21 sakin göbeği düşmeden yıkamayın ben sağlıkciyim eczanelerde göbek bakım setleri var onları alın onlarla temizleyin enfeksiyon kapma riski var benm arkadaşım yıkamış enfeksiyon kapmış az kalsın bebeğe bisey olucakmış dedi
Pnr14- EymenAli21 2 gün sonra yıkadılar sonra bebek yağı sürdüler kındakladılar sonra heryeri mahvoldu oğlumun
Pelin093 samsunlu55 aynen onda bi sorun görmüyorum yani kizimada annem ayni dediginiz gibi yapti. Ama komple tuza bulasalar tabii asla izin vermem
idiloska samsunlu55 ben de videoyu izleyene kadar görmemiştim, roman düğünleri miydi neydi kanalın adı, videodan videoya geçerken oraya nasıl denk geldim anlamadım bile. Durulama suyu tuzu evet anneannem bana da yapmış, ben yapmam sanırım.
Portakalgeliyor Pnr14- tuzlu su yapıp dökülüyor ben beni kardeşimi büyütüp bize annelik babalık yapan babaannem ne derse gözüm kapalı 🌸🥰ve direkt tuz yakar zaten cildini yapılmaz :)