Eski9 [silindi] psikolojik olabilir bu durumunuz çünkü henüz daha 6 haftalık heyecan vs yapıyorsanız ne bileyim çünkü o aylarda tam tersi ben sarhoş gibiydim bir uyku basardı sanki iftar sonrası oruç açmışım gibi ağırlık çokerdi düzelir zamanla merak etmeyin ilerde çok uykusuz günleriniz olacak son aylarda 🙈😁 bol bol uyumaya çalışın bence erken yatıp erken kalkın zamanla düzene girer
[silindi] Eski9 ablamda öyle demişti ya korkuyorum bide çok vajina karnım belim ağrıyor ya napıcam ben eğilemiyom sanki koca göbekliyim
[silindi] MinigimKizim3 bende kahvaltı yapar yatardım normalde gece heyecandan heralde uyuyamıyorum ki
Zeze2454 elfcaglar1 cinsiyetiniz belli mi genelde erkek çocukta böyle oluyor diyorlar bende de aynı durum da merak ediyorum
Ecrin_bcc_1 @38#15798606 korkma zatennn amaaaa işte gerçekler acıdır ilerleyen zamanda anlayacaksın şuan benim organlarında oynuyor resmen dalga geçiyor😂😂😂
Sevde0281 @39#15798618 başlarda çok fenaydim ben ya bayılıyordum resmen hatta kan vermeye gittik hamilemiyim diye beklerken uyudum, ev tasiyorduk bebek haberini alınca ev taşınırken uyudum 😂😂😂 bayılıyordum resmen ve sürekli kusmaktan sanırım halsiz dusuyordum
Ruyasusam @1#15796251 2. 3. Trimester hepsinde de uykusuzluk çektim🙄 gece 2 de anca uyuyorum 4 gibi kalkıyorum sabah 9 a kadar uyuyamıyorum. 9 da yatıp öğlen 12 de kalkıyorum saçma sapan bi uyku düzeni oldu 🤣 Hamilelikten önce çok düzenli çılgınlar gibi uyurdum 😭