Kmelike1408 Arkadaslar merhaba bugun ben doktora gittim beta hcg 14 bin cikti 4 haftalik dedi 6 7 haftalik olanlarin kine baktim 9 bin flan benimkinin haftasimi yanlis kan degerim yanlis cikmaz heralde anlamadim🙃
Kmelike1408 Suleasyaa doktor bakmadiki ultrasonla ikizde boyle mi oluyo ilk gebelik hicbisey bilmiyorum
Kmelike1408 lentil son adet tarihine gore bu uygulamada 5+5 yaziyo doktor ultrasona bakmadan kagitla hesapladi 4 haftalik diye ama kandaki degerim yuksek bi 1 bucuk aylik flan olmasi lazim
Glbnpk Kmelike1408 Ultrasonla bakmadan söylediyse bir yanlışlık var söylediğinde. 6. Haftadasınız beta değeriniz de bu haftayla uyumlu zaten. Bir sonraki ultrasonda crl ölçümü ile daha net belli olur hafta ama bence adetiniz de düzenliyse 5+5siniz.
Kmelike1408 Aylinbarlass ya bencede 14 bin le 4 hafta cok alakasiz kan dogru soyluyo da doktoea guvenemedim
Kmelike1408 Nurklc38 simdi internetten de baktim da ikizde 4.haftada beta degeri 10 bin ile 50 bin arasinda olurmus benimkide 14 bin
Kmelike1408 Nurklc38 ay yok ya mecburiyetten gittim zaten bu doktora da ne kadarlik diye ogrenmek icin yoksa sehir hastanesine gidicem