Nurayademir Merhaba güzel anneler hangi şampuan,losyon,pişik kremi tercih ettiniz acaba içeriği temiz olan memnun kaldıgınız ya da aldığınız ?
Esbebeginannesi Nurayademir ben Sebamed aldim hepsini daha bebegim doğmadı kullanmadim ama kullananlar genel olaral memnunmus. Eczaciya da sordum sebamed iyi dedi
2bebek3gebelik Nurayademir tamamen organik yenile bilir yağlardan elde edilmiş lavanta sabunu aldım el yapımı pişik kremi aldım eczanemiz yapıyor yıllardır losyona gerek duymuyorum ilk çocukta kullanmadım ama gerekirse zeytinyağı çok mu organik oldum böyle yazınca öyle olmuş şimdi farkettim
kelebeklerdeniz23 tanya25 Ben de Mustela almayı düşünüyorum da birçok çeşit şampuanı var. Hangisinden aldınız acaba saç ve vücut bir arada sanırım değil mi? @Portakalgeliyor @gulin-35 @babyandmommy
kubratopal35 Nurayademir içeriği temiz ürünler arasında mustela 🎀 bende ilk bebeğimde kullandım bundada nasipse kullanacağım 🌸 😌 mühendisinoglu diye bı sayfa var takip edin isterseniz
Nurayademir kubratopal35 takip edıyorum bazı ürünlerinin içinde temız degl denmıs de kararsız kaldım o yuzden
Merveysel15 Nurayademir bebek şampuan set dalin aldık herşeyi içinde pişik kremi bephantol ve sudokrem aldık daha kullanmadık inşallah 1 buçuk ay sonra kullanmak nasip olur🤲
1kedi1baby Nurayademir evet bunu ben de duydum ve temiz içerikli diye araştırıp Mustela almıştım oysaki🤦🏻♀️ Hiç videolarını izlediniz mi bilmiyorum ama YouTube da Prema Sundari var son videosunda bebek ürünlerinden bahsetmiş. Mustelanin aslında o kadar da temiz içerikli olmadığını sadece Türkiye’de pazarlamasının çok iyi yapıldığını söylüyor
Merinosunannesii gulin-35 1 sene yetmiyor 😂😂bebeğim 2 aylık yarısı bitti hergün hergün yıkadık bebeği ilk zamanlar saçları pis oluyo böyle yağlı gibi o yüzden yıkarken 3 defa şampuanlıyorduk valla beni tahminen 2 ay daha götürür belki götürmez bile o kadar yaz oldugu için her misait oldugumda yıkıyorum kızımı 😂
dlnyny Nurayademir henüz kullanmadım daha bir ay var doğumuma. Ama baby me hem içeriği temiz hem de uygun fiyatlı bir ürün,dalinden iyidir en azından deneyeceğim bakalım
guzellanne 1kedi1baby bende izledim bu videoyu bende mustela almayı düşünüyordum ama şuan bilmiyorum videodaki kadın Weleda markasını önerdi 🤷♀️ hangisini alacağım konusunda hala kararsızım
ivmenas 1kedi1baby ben de prema sundariden etkilenerek weleda markasini arastirip aldim. Umarim memnun kaliriz. Fiyatlar bayagi yuksekti ama giysiye para verecegime cocuguma surecegim seye para veririm dogal dogal kullanirim dedim.