miniginannesi3 Calisananne25 benim annem ablam eksi yediklerinde hep ogullari olmus bende öyle sanmıştım bende limon yerdim cok eksi elma vs ama kızım oldu sağlıklı olsunlarda gönül hepsini istiyor tabi 😊
Calisananne25 miniginannesi3 aynen öyle sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil 🥰 benim annem bende hep ekşi yemiş erkek kardeşimde de hep tatlı 🥰 bazılarında tutuyo bazılarında tutmuyo demek ki
Merveee34 miniginannesi3 aslında aklımdan hep geçti canım:) başlarda öyle fazla aman aman yemek yiyemedim çok bulantım oldu . Tatlı isteğim de olunca hep kendime dedim ben kız geliyor . Hatta tüm kız batıl inançlarını taşıdım ama sonuç erkek 🤣🤣
Aslanoyku brvnsubasi ekşi yi asla ağzıma süremezdim hatta erik falan düşününce dişlerim kamaşırdı. Hamilelikte limonu ısırdım öyle söyleyeyim 😂 oğlum olacak nasipse ☺️
hhffee brvnsubasi Kesinlikle bende sizin gibiyim. Oğlumda bol tatlı yedim bu seferde bol ekşi bakalım ne olacak 🤔
ozgeecetiin İnanır mısın hep tatlı yedim erkek olcak dediler bende öyle hissediyordum ama gel gör kızım oluyor 🐣🤭😍 yeni tatlı ekşi cinsiyetle alakası yok bence 😂😂
Asilinannesi35 brvnsubasi hiç ekşi yemedim hayatımda hiç tatlı sevmeyen ben tatlı hastası oldum bı anda eşim eve birşey lazimmi dediğinde pasta diyordum ve her gün tatlı canım istiyordu oğlum oldu bilemiyorum canım ama tatlı yiyenler genelde oğlan diyor. 🤫
brvnsubasi Asilinannesi35 olabilirr valla ilk haftalar bulantı oluyor bastırmak için mi acaba bilemedim😌
ElifB08 brvnsubasi Ayy bende sizin gibiyim. Tatlıyı çok severdim hamile kalınca öyle soğudum ki yiyemiyorum. Canım habire tuzlu ve ekşi şeyler istiyor 🥲
eslemmesilaa brvnsubasi bnde aynı sekildeydim tatlıyı severim ama hep eksi tuzlu yedim oğlusum olcak İnşAllah 🥰
Selin2010 brvnsubasi valla ilk kizimda deli gibi tatlı yedim şimdi yine kiza hamileyim agzima sürmüyorum :) sözde farklı olur derler ama alakası yokmuş :)
Masalinannesi1 brvnsubasi valla kızıma hamileyken hep ekşi yedim zaten normalde de çok tatlı arayan biri değilim. Şimdiki hamileliğimde de öyle özel olarak illa ekşi tatlı olsun diy bişeyim yok 😊 ilk hamileliğimden farklı olarak bunda bulantım var halsizlik var bakalım ne olcak 😊😊