brvnsubasi Normalde tatlı düşkünü biriyim ama canım hiç ama hiç tatlı istemiyor. Hatta soğudum diyebilirim. Ama ekşi ve tuzlu şeyler aklıma geldikçe kendimden geçiyorum. Böyle olup cinsiyetleriniz neler oldu hepsi merak 🐣
Merveee34 brvnsubasi 2.çocuğumda ekşi yedim (erkek)3.cocugumda da ekşi ve baharatlı şeyler yedim hep (kız). :)
Ayglyalcin brvnsubasi ben eskiden de tatli sevmezdim hamileligim boyunca hep ekşi yedim kızım olacağını öğrendim.
Selen37 brvnsubasi hep ekşi acı tuzlu yiyorum bol bol erik çağla, süs biberleri şalgamlar falan, kızım oluyor çok şükür 😂🥰
Merveee34 brvnsubasi kesinlikle canım.. Hatta ilk çocuğum kız onda hep tatlı yemiştim .Bu bebeğim de erkek bunda da hep tatlı istiyorum 😍
Rabis24 brvnsubasi Ben aynı senin gibiydim tatlı için ölüyodum ilk 4 ay midem aşırı bulanıyordu sadece ekşi tuzlu yiyordum hatta limon tuzlayıp yiyodum ve kızım olcak ☺️🌸 ye ekşiyi doğur ayşeyi oldu benim😂
Calisananne25 Ekşi yiyince genelde kız derler ama birkaç kişiden tam tersi olduğunu da duydum ben de sürekli erik turşu filan yiyorum şalgam içiyorum kız mı acaba diyorum ama ilk günden beri de erkek hissediyorum çok merak ediyorum 🥰
brvnsubasi Calisananne25 kesinlikle bende öyle hissediyorum ama bence mide bulantımızı bastırmak için yiyoruz farkında olmadan tatlı daha çok mide bulandırır😅
miniginannesi3 Calisananne25 benim annem ablam eksi yediklerinde hep ogullari olmus bende öyle sanmıştım bende limon yerdim cok eksi elma vs ama kızım oldu sağlıklı olsunlarda gönül hepsini istiyor tabi 😊
Sultann1603 brvnsubasi tabak tabak erik yedim turşu yedim tatlı ağzıma sürmym görnce bile midem bulaniyo sanki doktor şimdilik kıza benzetti bakalm bekliyoruz net olarak ne çıkcağını 😅😅
miniginannesi3 brvnsubasi bende kızımda asla ağzıma tatli koyamadım bunda da eksi de yiyorum tatli da sanki tuzlu daha çok değişik baya 😁😁😄
miniginannesi3 Merveee34 aa ikisinde de aynı siz kesin kizim olcak yine demistirsiniz başlarda değil mi aynı belirtileri gorunce😄
Merveee34 miniginannesi3 aslında aklımdan hep geçti canım:) başlarda öyle fazla aman aman yemek yiyemedim çok bulantım oldu . Tatlı isteğim de olunca hep kendime dedim ben kız geliyor . Hatta tüm kız batıl inançlarını taşıdım ama sonuç erkek 🤣🤣