metehaninannesiii Yuruyus yapan annelerim kaç saat veya dk şeklinde yapıyorsunuz birde kaç haftalıkken başladınız şuan kaç haftaliksiniz
Seyda2425 metehaninannesiii 18. Haftada başladım suan 28. Haftadayim hergun olmasa dda haftanın 3 gunu 8 bin adim atıyorum
esmerrmm metehaninannesiii dk saat degilde disari cikabildigime sükrediyorum agirlik coktu üstüme 😅 24+1 haftaligim
Aylinak1n metehaninannesiii hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğim ilk günden beri direk yürüyüşe başla dedi bana doktorum 30-45 dk arası koşmadan yürü demişti. Hala da her gittiğimde yürüyüp yürümediğimi sorar yürü yürü yürü diyor 😄 ayrıca haftada 2-3de pilatese gidiyorum ona da 18. Haftadan sonra başladım
Hafissee metehaninannesiii düzenli olarak tempolu 45 dk yürüyorum ama çok çişim geliyo ve baskı oluyo 😁 ödemim yok şükür o yüzden iyiki yürüyorum yürümüşüm düzene 30.haftada bindi şuan 36 dayız
betty17 esmerrmm erken çökmüş size ağırlık 😂 ben 38 haftaya gireceğim bide beni düşünen fok balığı penguen karışımı bişey oldum 😂
Seyda2425 metehaninannesiii adimsayar olarakmi soruyorsunuz? Bileklik kullanıyorum uygulama kullanmıyorum
Aylinak1n metehaninannesiii normal doğum için en önemlisi yürümekmiş. Doktorumun ısrarla kafama vura vura alıştırdığı en az 3 lt su ve yürümek. Yeme, yürü diyor 😂 yemeden kastı zararlı besinler. Faydası olan her şeye izni var 😊
metehaninannesiii Hafissee ooo maşallah bende 26+1 haftaligim bugünden itibaren yürüyüşe başladım 1 saat yurudum kasik ve belim agridi alışkın olmadigim için sanırım birde hızlı yurudum yavaşlayınca iyi geldi 😂
Hafissee metehaninannesiii önce bir ay yavas ve normal tempoda yürü bişe olmasın sonra kız 😁 sonra hızlan ama hızlanmak şart mı bilmiyorum ben hep böyle alışığım zorlayınca dinleniyorum bende tabi
metehaninannesiii Hafissee o zaman 1 saatten 30 dk dusureyum aradan 1 ay sonra gectikten sonra 1 saatte cikayim 😂
Calisananne25 Biz de ne güzel başlamıştık yürüyüşe eşimle ama hafta sonundan beri yağmur yağıyor hava çok derin gidemiyoruz🙄
Elisammmbade metehaninannesiii doktorum normal doğum için bol bol yürüyüş yapmalisin dedi 34 haftalığim şuan ama en fazla 20 dk yuruyebiliyorum ondan sonra bile kasıklarım aşırı ağrıyor 🙄
metehaninannesiii Elisammmbade çok normal kuzum o haftalarda o sekilde olması ama önceden yaptıysan yuruyus onların da faydası olur
metehaninannesiii Aylinak1n bende normal dogum istiyorum o yüzden yürümeye şimdiden başladım birde kilo almamaya dikkat etmem lazım