zeynepin_annesiiii marbling10 herşeyi değil de kıyafetleri ve bakım ürünlerini eksik kalan olursa alırım tabiki yine
marbling10 zeynepin_annesiiii ben hepsini nir anda almadım gördükçe beğendikçe zamanla aldım hem alışveriş keyfim uzun sürdü hem de tek seferde ödeme yapmadığım için azar azar alınca kolaylık oldu.
Akoalalover iremcannn1907 yeni dopan olarak ben Eminönünden almıştım ama. Normalde lcwnin kalıplarını beğeniyorum. Lcwye göre defactonun kalıbı yine küçük mesela🤔
iremcannn1907 Akoalalover işte tecrübeli anneler bize yardımcı olun 😂 Eminönü zor Tekirdağdayım, lcw katılıyorum ☺️
Akoalalover iremcannn1907 bu kalıp işine çok takıpım çünkü oğlum minyon biraz büyük olsa popoyo yok düşüyo hemen o yüzden ince eleyip sık dokumak zorundayım😁🌸
Srd zeynepin_annesiiii e bebekte çok güzel indirimler vardı yanlış değilsem hala devam ediyor. 100 TL ve üzeri alışverişe 5 li takım 15 TL ye felan geliyor. Bence giidp görerek alın.
Bhrmolo zeynepin_annesiiii E bebekten gidip almayı planladım başta fakat ürünleri hep yenidoğan Dı. Onları bebekler çok az giyiyor 0-3 ay almak gerekiyor. Civil de güzel
Medilifegun zeynepin_annesiiii kızıma civilden bir kere birsey aldım hiç memnun kalmadım o yuzden bir daha asla kıyafet almam onun dışında ebebek h&m panco lcw idilbabyden aldik kıyafetlerini lcwnin bazı ürünleri çok güzel bazıları çok kötü bence görerek almak en güzeli ben toplu alışverişini 2 günde halletmistim ara ara beğendikce de internetten aldım bu arada ebebegin bazı zibinlari cok kötü hemen bozuluyor bence zibinlari h&m den alik onunkini çok güzel
bnss LCW DeFacto %100 pamuk olan ürünleri gerçekten kaliteli indirime girdiğinde çok uyguna geliyor ama indirimsiz haliyle H&M’e eş değer gibi,H&M de çok güzel
Seranad zeynepin_annesiiii ben valla internetten alıyorum daha çok model oluyor mağazalarda hiç bir şey yok