Mom0891 Aysenur_2 Dün doktor kontrolüm vardı doktoruma söyledim her gün karpuz kavun yiyorum diye 😂😂Bana yasakladı boyle yemeye devam edersen bebeğin önden gitmeye devam eder ve kan şekerini arttırırsın dedi🥵
Basakgul Aysenur_2 Ben de çok yiyorum örneğin bir tabak kiraz 3 tane şeftali 3 dilim karpuz gibi 😁 her şey yolunda :)
momsturk Ben de meyveyi aşırı seven biriyim. Gebelikten 6 ay önce şeker kontrolü yapınca doktor sen çok mu meyve yiyiyorsun demişti 😂😂 kirazın kan sulandırıcı özelliğinden dolayı abartmamak gerekir belki ama çok güzel 😍 muz da bebeğe kilo aldırıyormuş. Yanında da kuruyemişle mis gibi 😍 avokadoyu çok severdim bir iki kere mide bulantısı yapınca çok soğudum
Minigimm0611 Aysenur_2 Olsa benm olurdu sanırım her hafta 3-4kilo erik 2-3kilo kiraz nektari kayısı karpuz üzüm ve bunları aynı anda yiyorum😀 daha bugün gittim herşey normal dedi bosverin milleti. Ama kirazı doğuma yakın yemeyin demişlerdi okumuştum onuda doktoruma sorup ona göre hareket edicem
Aysenur_2 Minigimm0611 valla kiraz hariç diğerlerine devam o zaman 😅😅 kirazı azaltırım onun fazlası zarar galiba
Nejlavrl Aysenur_2 kirazı cok yememek lazim hamileyken son ayda degilseniz eger kani sulandiriyormus hatta dün haberlerdede izledim hamileler kiraz tuketirken dikkatli olmaliymis
gulin-35 Aysenur_2 karpuz faydalı ama bır dılım gunde bakarsanız nette gramı yazıyor bende bunaralar karpuzla yasıyorum grama uyamıyorum 🙄
Heather Aysenur_2 karaciğeri çok zorlar, şekeri çok arttırır. 2-4 porsiyonun üstüne çıkmamaya çalışın, porsiyon miktarlarınada muhakkak bakın emi. Annemde karaciğer yağlanması yaptı meyve, hala düşüremiyor kolesterolünü.
Aysenur_2 Heather ya bende vitaminli diye birde çok sevdiğim için yiyorum azaltmaya çalışıcam inşallah 🥰🙏