Deletedmom404 [silindi] bende Doğumdan 3 gün sonra takmaya başladım ama sıktığı için sürekli çıkarasım var alışık da değilim Canım Bilgin vardır 7/24 mü takmak gerekiyo bi yerde gece çıkarılması gerekir diye okumuştum da
[silindi] Deletedmom404 toplam 6-8 saat taksanız yeter. Ben 6 saat takıyorum çıkartıyorum gece onunla yatmıyorum. Bazen 7 saati buluyor. Korseyi aldığım yer öyle demişti bana bide sürekli takmakta sıkıntı yaratır bence
HicranKzn Ciara93 çok kaliteli değil gibi yanlarda katlanma yaparsa sıkıntı :/ giysilerden potlar. Oradaki fotolarda ynlar kırışıktı. Bunların demirlileri var onlar daha sabit duruyor katlanmıyor
Ciara93 HicranKzn bunun demirleri evet dimdik durmuyor esnek bi korse ama ben Böyle olduğu için tercih ettim zaten lohusalıkta kullanacağım sonuçta rahat olsun istedim. Kalıp gibi olsun derseniz daha kaliteli bi ürün tercih etmelisiniz elbette 👍
Deletedmom404 [silindi] aynen ya bilmeden 2/3 gün hiç çıkarmadan durmuştum akşam kaburgalarım ağrıyodu resmen 🤦♀️ Sağolasın Canım bilgilendirdiğin için