Minikbebek Kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz kullanan arkadaslar doğum sonrası ne kadar zaman sonra kullanmaya başladınız bu konuda fikir istiyorum kızlar
Ciara93 Minikbebek bütçen varsa yamuna korse tercih edebilirsin bana çok pahalı geldi gittigiyordan aldım Kargom yaklaşık 3 dakika önce geldi 😄 normal doğumsa hemen kullanabilirsin ben eve çıktıktan sonra kullanmaya başlayacağım.
[silindi] Minikbebek ben doktoruma sordum hemen takabilirsin dedi akşam doğum yaptım ertesi gün takmaya başladım. İlk eczaneden aldığım basit korseyi taktım 1 hafta sonra Yamune korseyi taktım. Marka önemli değil sıkı bir korse olsun her türlü işinizi görür. https://m.trendyol.com/trendyolmilla/emay-korse-for-trendyol-ten-masaj-ozellikli-slip-korse-p-2794204?boutiqueId=188669 Bu korsede güzelmiş
Minikbebek Ciara93 yamuna korseyi bende instagramda görüyorum ama benimde bütçemi biraz aşıyor siz ne kadar aldınız acaba
Ciara93 Minikbebek 35₺ gibi bi rakama aldım, aynı görselde 90₺ falan olan da var. Bence bu yeterli ya
Minikbebek Ciara93 bende şimdi baktım şuan 30haftalik hamileyim doğuma 73le falan gitsem hangi bedeni alsam acaba fiyatı çok uygunmus gerçekten
YagizAsyaMom Ciara93 büyük beden li olanlar hangi bedeni tercih edecek 😊tek xl mi yoksa 2xl var mı birde günlük hareketleriniz kısıtlayacak kadar telli bir şey değildir değil mi ne çok soru sordum 😂
Ciara93 YagizAsyaMom esnek bi korse kalıp gibi değil zaten bence güzel 👍 XXL vardı ben baktığımda stokta
Minikbebek ebruaren gitti gidiyordan almış bende girip baktım dediği gibi 39.90 güzele benziyor bende onu düşünüyorum almayalmayi diğer sitelerde 200 250 tl civarı bütçemizi aşıyor şimdilik bu yeterli
Ciara93 ebruaren Tgcomer Minikbebek https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/coton-lateks-inceltici-zayiflatici-toparlayici-medikal-korse-352852489
HicranKzn Ciara93 çok kaliteli değil gibi yanlarda katlanma yaparsa sıkıntı :/ giysilerden potlar. Oradaki fotolarda ynlar kırışıktı. Bunların demirlileri var onlar daha sabit duruyor katlanmıyor