Nehir-Poyraz [silindi] evet o yüzden acile gidicem canım bende senin yine yarın çıkıyomuş burda çok okudum iki gün sonra sonuç verenleri o yüzden sağlık ocağı en son tercihim 🙈
[silindi] Nehir-Poyraz evet doktor banada dedi 4 günde olabilir diyo acile de gidemedim ordada fazla ilgilenmiyorlar
annesinin_beybisi [silindi] evet canım forumda görmüştüm testini tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim🤗
supermommm annesinin_beybisi aha o ben bende yumurtlama gördüm beklentiliyim 11 gün oldu yumurtlama göreli ve adetime 10 gün var
Nehir-Poyraz [silindi] ben acille ilgilenmiyorum hiç ilaç kullanıyorum o yüzden gebelik testi yaptırmak istiyorum diyorum hastene laboratuvar sonuçlarından takip ediyorum sadece kan vermiş oluyorum sonuç için beklemiyorum canım
annesinin_beybisi Nehir-Poyraz anladım canım evet zaten yumurtlamadan 12 gün sonra kanda da cikiyor diyolar da ondan sordum ben de dayanamayıp erken yapabilirm diye
annesinin_beybisi [silindi] doğrudur canım miratech yanıltmaz ben 4 senedir yapıyorum 1 kere çift cizgi gördüm onda da hamileydim 🤗
[silindi] annesinin_beybisi benimde 2 senedir test yapıyorum ilk defa pozitif çıktı inşallah hamileyimdir
annesinin_beybisi Nehir-Poyraz hayal kırıklığı çok oluyoe bizim burda acil yok ben adada oturuyorum pazartesi kan testi veriyorsun persembe falan cikiyor ben 3 gün onu bekliyorum bir de negatifi görünce deliriyorum o yüzden artik testte görmeden kan tahlili vermem😀
Gzde_14 annesinin_beybisi ayni sorun bendede var düzensiz oluyom öbür aya göre hesaplıyom 9 günüm geçti affedersin aşırı derecede akıntım oluyor hastalanacakmisim gibi dün test yaptım negatifti 4 saat sonra baktım ki silik bir çizgi var kan verdim bakalım
annesinin_beybisi Gzde_14 bende düzensiz olma yok 28 _29 günde oluyorum insallah vardır bize de haber ver🤗
Nehir-Poyraz annesinin_beybisi ayyy oda zormuş cidden bencede senin yaptığın sana daha uygun testte görünce gitmek benim etrafım hastane ama yürüme mesafesi değil yürünürde aslında ama 15-20dk giderken yokuş aşağı gayet iyi eve dönerken düşer kalırım valla 🤣🤣🤣🤣 ondan kaynımın uyanmasını bekliyorum abi bi hastaneye gidelim dicem 🤣🤣🤣
Nehir-Poyraz [silindi] ayy evet bide geç geliyo benimki dün gittik veremedik 12den sonra gidelim dedik yarın gece gidelim olmazmı aşırı yorgunum dedi bende tamam dedim geceye onu bekleyemem valla abisinin uyanmasını bekliyorum onu arıcam dicem götür diye 🤣