Bebek9898 Nehir-Poyraz aşkım sen artık cık bu yazısmadan😂 seni eledik😂😂 Gözün aydın darısı bizim başımıza Git burdan 😡😂😂😂
Nehir-Poyraz Bebek9898 dur kız acele etme kan sonucumda belli olsun 🤣 bide korkuyorum kuzum ya geçen ay kimyasal gebelik oldu diye Rabbim sağlıklı şekilde hamile kalıp doğurmayı nasip etsin burda isteyen hepimize🤲🏻❤️❤️❤️
Bebek9898 Nehir-Poyraz benimde kaybım var hepimizde o korku var cok iyi anlıyorum Kaçta gitce kan vermeye?
Nehir-Poyraz Bebek9898 valla eşim geç geliyo onu beklersem gece ama kaynım iyi olursa onlada gidebilirim 3-4gibi
[silindi] Nehir-Poyraz bugün bende gittim sağlık ocağına 3 4 gibi çıkarmış yarın eşimde çalışıyor bıktım ya geç çıkmasından
Nehir-Poyraz Bebek9898 bende bende sağlık ocağıda geç sonuç veriyo bide kaydımı alamadım acilde vercem hastane az daha yakın olsa yürüyerek gidicem 🤣🤣🤣
Adalina09 annesinin_beybisi canım bide genetik test yaptır kan pihtilasman olabilir pcos da oda çok etkiliyor hamile kalamamayi
annesinin_beybisi defneninannesi91 ben oncekinde hissetmiştim hatta üstüne gördüm 3 gün regl oldum ama ikna olmadim ben hamileyim dedim ve hamileydim tabi kimyasalmis ama bunda da insallah hissettiğim gibi olur🤭
annesinin_beybisi Nehir-Poyraz dogurganlık masajını görmüştüm ama kist yogasini ilk kez duyuyorum bir bakayim🤗
Nehir-Poyraz annesinin_beybisi bak canım ondan çok fazla olumlu sonuç alan var Ebru Ceylan youtubeda var çikolata kistini eritenler bile olmuş onla bi göz at
annesinin_beybisi Nehir-Poyraz regline kaç gün varken dünkü testi yaptin canım daha doğrusu döngünün kacinsa yumurtlama gördün ve kaçında test yaptın
Nehir-Poyraz annesinin_beybisi canım adet bitiminden sonra 9.gün yumurtlama gördüm adetim ayın 25i gösteriyo ama kendinden de bilirsin son zamanlar düzensizdi. Yumurtlamadan sonra 12.gün yaptım dünkü testi bide bu sabah yaptım
annesinin_beybisi Nehir-Poyraz anladım canım evet zaten yumurtlamadan 12 gün sonra kanda da cikiyor diyolar da ondan sordum ben de dayanamayıp erken yapabilirm diye
[silindi] annesinin_beybisi kuzum ben dün sabah test yaptım ve pozitif bugün sağlık ocağına gittik kan verdim yarın çıkıcak mış 2 senelik evliyim ilk bebişimiz olucak Allah izniyle 😍 https://resimyukle.io/r/iPBu7795sk buda testim
annesinin_beybisi [silindi] evet canım forumda görmüştüm testini tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim🤗
Nehir-Poyraz [silindi] evet o yüzden acile gidicem canım bende senin yine yarın çıkıyomuş burda çok okudum iki gün sonra sonuç verenleri o yüzden sağlık ocağı en son tercihim 🙈
Deryabelinay [silindi] hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın sağlık ocağı labim halk sonuç şifresi vermedi mi? Orda görünürdü şimdi bana hiç.gelmenize gerek yok diyip şifre vermişti ordan öğrendim