Aysela annesinin_beybisi pco da genelde yumurta gelişsede çatlamıyo yada gelişmiyo benim direk gelişmiyodu
annesinin_beybisi Aysela şimdi işte klomen verdi 30 unda kontrol var bakalım gelişti mi gelişmedi mi gorucez
annesinin_beybisi Aysela ben kullandım doğum kontrol hapı. ben beklemiyorum ki gitmediğim doktor kalmadi hep kilo ver deyip yolladılar doğum kontrol hapı bende ise yaramadi 5 ay falan kullandim
Aysela annesinin_beybisi zaten bendede yaramada kontrol hapı canım onun hiç bi etkisi hatta aksine daha kötü okadar ay çöpe gidiyo
Aysela Nurciv annesinin_beybisi inşallah gelişir gelişmesse banq verdigi ilaçı söyleyebilirim 30 dan sonra yazabilirsin bana
Nehir-Poyraz Nurciv kuzuum yine kimyasal gebelik geçirdim malesef testler yapıldı hepsi iyi bi folik asitle ilgili bi gende sıkıntı çıktı yine hamile kalınca gel ilaç başlıcaz dedi kan sulandırıcı yazcakmış folik asitte doğuma kadar kullanckmışım
Nurciv Nehir-Poyraz ah canim cok gecmis olsun üzülme ne güzel hamile kalabiliyosun bir dahaki aya ilacla saglikli gebelik elde edersin insallah🤲🏻
annesinin_beybisi Aselminaaa yok canim bu ay klomen kullandım bakalım ayın 1 inde kontrol var doktor yumurtalar gelisti mi bakıcak
Aysela annesinin_beybisi femera canım onu biraz zor buldum agır bi ilaç ama hemen etki gösterdi bende. Hatta bende bulamadım ilaçı gittigim eczane ordaki eczacı kadında kullanıyormuş tesadüf o kadın evinden getirdi verdi 🤲 rabbim kimsenin kucagını boş koymasın yüzünü güldürsün inşallah