Gzde_14 Nehir-Poyraz tam 10 gün geçti pco var o yüzden yumurta takibi hep iki cizgi çıkıyor lh yüksek
Zeynepplt63 annesinin_beybisi canim merak etme sen nasıpınde var sa olur inşallah Allah sana hayırlılı sağlıklı evlat nasıp eder dualarım seninle hamile kalırısan ilk bana söyle 😂😍😍😍😍😍😍
annesinin_beybisi Zeynepplt63 yani muhtelemen bu postu bulamam canım ah keske hamile kalsam da söylesem 🤭
Zeynepplt63 annesinin_beybisi yeni post aç canim hamile kalırsan içime doğdu ya hamile kalıcan inşallah cikar
annesinin_beybisi Zeynepplt63 mutlaka acarım canım umutlanmak istemiyorum her ay umutlanıyorum ama hep boşa çıkıyor
sdmr20 Nehir-Poyraz merhaba yumurtlamanın 14. Günü dün normal gebelik testi yaptım aşırı slik bi çizgi çıkmıştı anında. Bugün 15. Gün kan verdim beta hcg 38 size haber etmek istedim aramız yakın diye 🤗☺️
Nehir-Poyraz sdmr20 bende olumlu sonuç aldım aslında ama yine kimyasal heralde canım yaaa iki gün sonra yine verdim çok artmamış
Nehir-Poyraz sdmr20 16sında verdiğim kanda 34.17 18inde verdiğim kanda 49.49 çıktı pazar günü bi daha vericem pazartesi zaten doktordan randevu aldım ona gidicem ama bilemiyorum kimyasal oldu heralde iki katı artmadı
Aysela annesinin_beybisi vende ilk gittigim doktor öyle dedi kilo ver dogum kontrol hapı kullanfım 3 ay sonra baktım olmuyo araştırdım çok iy bi doktara 4 muayene hamile kaldım hatta gittigim doktor çocuk isteyen birine nasıl dogum kontrol hapı verir diye şaşırmıştı beklemek çare degil
annesinin_beybisi Aysela ben kullandım doğum kontrol hapı. ben beklemiyorum ki gitmediğim doktor kalmadi hep kilo ver deyip yolladılar doğum kontrol hapı bende ise yaramadi 5 ay falan kullandim