24derya_11 Bnm bebeğim bi haftadan fazladır kanala girmiş ve sürekli bel ağrım ve çatı kemiğim ağrıyo bugün kontrole gittim hiç açılmam yok dr esprisine seni keselim derya dedi eve geldim korkudan hüngür hüngür ağladım
YelizAtilla 24derya_11 benimki kanalda değildi ama artık girmiştir diyorum sürekli kasık ağrısı ve kasılmam var bebek kendini kasıyor bende artık dayanamayıp ağlamaklı oluyorum hergün hergün 😕 doğsa hayırlısı ile artık
[silindi] 24derya_11 hangi şehirdesiniz 24 yazınca Erzincan’dasindir diye düşündüm o yüzden soruyorum 🙆❤️
Zasya 24derya_11 kızım 28 hafztazlıkken girmişti. 40+2 de doğudum. Biraz zor geçiyor ama geçiyor. Şimdi bu bebeğim de kanalda 2 haftadır. 28. Haftadayız. Bel kasık kuyruk sokumu ve böbrek ağrısı çok yaşadım
24derya_11 celikbebeklerr evet kanala girdi diye baya zorlanıyorum zaten espirisine öyle deyince bnm psikolojim alt üst oldu
celikbebeklerr 24derya_11 patavatsızca bi şeyler söylemiş gercekten doktor onemli ama bizler de son haftalarimizda biraz fazla hassasiz galiba. Uzmeyin bunun icin kendinizi… Benim bebegim de 2 haftayi gecti dogum kanalinda ama doğmuyorrrrr ve gercekten cok ağrıyor vajinamda baskı varr😪
24derya_11 YelizAtilla inşallah hayırlısıyla doğar bnde hemen hemen her gün ağrıdan ağlıyorum annemde 10 gündür gelmiş yanıma ağlarım var diye oda dayanmıyor artık
24derya_11 YelizAtilla 38 haftaya girdim bugün aslında son 3 aydır çatı kemiğim ağrıyordu son 10 gündür daha kötü ağrıyo zaten zor bi hamilelik geçirdim bulantılar kusmalar halsizlik her şeyi yaşadım yani😅
YelizAtilla 24derya_11 ben ilk üç ay bulantı sonra bir rahatlama şimdide ağrılar 🙈 inşallah bunu da atlatınca kızıma kavuşucam ☺️
Suu123 24derya_11 benim 3-4 hafta oldu kanalda diyeli. Doktor espri yapmış bosverin siz kendinize odaklanın. Ne güzel işte yoluna girmiş 😍 kaç haftaliksiniz