MinikKalbimmmm Kızlar merhaba kaçıncı haftada göğüs ucu kremini kullanmaya başlamak gerekiyo 🤔 doğumdan önce başlanması iyi diye biliyorum ama kaçıncı hafta bilemiyorum🤔
MinikKalbimmmm gencanneyim 🤔🤔çok erken değil mi. Gerçi doktorunuz daha iyi bilir tabi ama ben son haftalar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama haftasını bilmiyorum
AsilPrens Sermec27 canim naber nasilsin? Beni hatirladin mi? Ben 1 temmuzda dogum yapacagim nasipse bugun 35+5im sende durumlar nasil?
serifeyvz Nejlavrl Bisey merak edıyorum sabah akşam sadece göğüs uçlarınamı kullanılıyor bu krem , sız nasıl uyguluyorsunuz bende baslıcam yakında 🌸
Omerhatice MinikKalbimmmm ben 28 de basladim lansinoh kullanıyorum Oğlumda bilemedim kullanmadım aşırı canim yandı bunda kendimce önlem aldım inşallah bundada oyle xanim yanmaz🤗
MinikKalbimmmm Omerhatice bende lansinoh aldım baya iyi yorumlar vardı o krem için. günde 1 kere mi sürüyosunuz peki🤔
Nejlavrl MinikKalbimmmm yani bana doktor son bir ay kaldığında kullanmaya basla demisti ben oyle yaptim 30 gunumuz kaldi ama 15 gun sonra sezeryan oldugu icin alinacak sanirim sizde son ayda baslayabilirsiniz haftaniz küçükse 😌
Omerhatice MinikKalbimmmm sabah akşam kullanıyorum cok iyi geldi bana.. Oğlumda öncesinde kullanmak aklıma gelmedi. Doğumdan sonra canim çok yandiktan sonra keşfettim bu kremi çok faydasını gördüm. O yüzden bu gebeligimdede erkenden aldım
Sermec27 AsilPrens iyiyim canım sen nasılsın hatırladım canım maaşallah büyümüşsünüz ben de bu cuma kavuşcam oğluma inşallah rabbim bizi de güldürsün inşallah 🤲 🥰
Senaaa1 MinikKalbimmmm hamilelikte hiç krem kullanmadım almadım da, sadece gümüş kapak aldım son günler onu taktım doğumdan sonra da emzirdikçe çıkardım 1aylık olduk çok şükür gögüslerim yara olmadı