Tugbamete Kucukmucize evet ben de ne olur ne olmaz diye almıştım sütüm gelir gelmez bilemediğimden hastane çantamda bulundurmuştum kesinlikle de olması gerekiyor diye düşünüyorum 🌸
zeynepbalci balkiz12 bende aynı durumdayım tutuyo ama hemen geri atıyo ultra air aldım gelince denicem bakalım
zeynepbalci Kucukmucize biberon wee baby nin anne göğsüne benzer olanı aldım ucuz olanı değil şu an ikimizi de emiyor bebeğim şükür 🙏 wee nin emziğini tutmadı ama avent ultra air sipariş ettm denicem tutmazsa 85tl çöp 🤦🏼♀️😂
-Cansu- Kucukmucize ben avent ultra ait aldım canım alırkende en çok ortodontik olmasına özen gösterdim bebeğin damak yapısını bozmaması açısından
Kubra_salar Biberon Avent hem cam hem pp Emzik yine Avent her modeli aldım kullanıyoruz 2 ayda bir değiştiriyorum hijyen için Şimdi yeni bide bibs aldım inşallah emer emerse bibs Avente devam etmek istiyorum
Yusuf_kaan Kucukmucize Philips avent aldım umarım alır emzikle uyuyan bebekler çok hoşuma gidiyor 😂😁😁
zeynepbalci Kucukmucize geldi valla tuttu gibi arada attı ama diğeri gibi öğürmüyo en azından daha iyi tuttu