Ozge98 Kucukmucize ben emziği kabul edip etmeyeceğini bilmediğim için weenin pahalı olmayan bir emziğini aldım eğer kabul ederse daha kalitelisini alırım diye düşündüm
iremgun Kucukmucize emzik almadım ama oioi nin hoşuma gitti. Biberon dr browns aldım. Yeğenim de çok memnun kalmıştık
Merve6hg Kucukmucize ilk basta avent alın onun dokusu biraz anne memesi gibiymis galiba, meme reddi yaşamamak için. 7-8 aylık olduktan sonra daha uygun bir markanin 2 li olanindan alırsınız
AkademisyenAnneee Kucukmucize Emzik alırken ortodondik ve temiz içerikli olmasına dikkat edin . Ben avent ultra air almıştım çok da memnun kızım . Biberonda da avent cam biberon almıştım . Avent ultra air serisini tutmayan bebek yok . Biberon ucu da meme ucuna yakın olduğu ve içeriği temiz olduğu için Hem biberon hem emziği gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
zeynepbalci balkiz12 bende aynı durumdayım tutuyo ama hemen geri atıyo ultra air aldım gelince denicem bakalım
Sevil_mavi Kucukmucize emdiği bugün aldım. Avent ultra air , biberon iki tane almıştım ikiside cam. Biri lansinoh 160 ml. Diğeri avent yenidoğan 120 ml.
Tugbamete Kucukmucize oğlumda avent ultra air kullandık 1.5 yaşa kadar emdi sonra bıraktı. Biberon olarakta cam avent almıştık ama hiç kullanmadık oğlum biberon kabul etmedi ☺️
iremk00 Kucukmucize biz henüz almadık ama emzik yeni doğan olanlardan almayı düşünüyoruz kauçuk, biberon da chicco
Merve6hg Ha şöyle birsey daha ekleyeyim neden 3 tane emzik? Çünkü kaybolabiliyor,ve dişler çıktıktan sonra parcaliyorlar 😛