Saree64 Bebegim45 Allah sizide iyi insanlarla karşılaştırsın herşey çok güzel olsun inşallah. Güzel haberlerle dönün 💗
Saree64 Yagmur_849884 bende şuan Mustafa beye gidiyorum. Aslında en başından beri 8 ay mehtap hanıma gitmiştim. Haftaya sezeryan günü Almak için gel dedi. Birden 32. Haftamda benim ameliyat listem dolu seni sezeryan yapamayacağım Özgür beye yönlendireceğim dedi ve beni ortada bıraktı. Bende Özgür beye gitmek istemediğimi söyledim. Emrah beye bir türlü randevu bulamadım. Mustafa beye geçtim. İnşallah herşey güzel olur. Mehtap hanım yüzünden okadar stres oldum ki bebeğim stresten 3 haftadır kilo almamış
Yagmur_849884 Saree64 kiyamam , stres yapmayın bebeğinizi düşünün. Mustafa bey bilgili ve iyi bir doktor ama ben enerji tutmadı diyeyim. İçiniz rahat olsun saglikla alin kucağınıza insallah
Bebegim45 Saree64 canım üzüldüm senin adına stres yapma bebeğini düşün Emrah beye genelde randevu bulunuyordu ama bilemedim belki izine falan çıkacak bu haftadan sonra ondan olabilir inş iyi bi dr denk gelirsiniz sizin için dua edicem 🤗
Saree64 Bebegim45 Allah razı olsun Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hepimizin doğumları çok güzel olur güzel haberler veririz birbirimize 😘🍀
Ppatya Yagmur_849884 ben sabah erken gidiyorum öyle sıra alıyorum doğurcam çarşamba günü daha hiç randevuyla gitmedim
Saree64 @Ppatya @Bebegim45 hanımlar ne yaptınız merak ettim nasıl geçti doğumlarınız. Herşey yolundadır inşallah 🙏🏻💗
Bebegim45 Saree64 merhaba çok şükür dün doğumum gerçekleşti şu an daha iyiym bebeğim de iyi şükür doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım temizliğine diyecek yok hastanenin ilgileri de çok güzel yanlış benim şansıma iki kişilik oda denk geldi tek kişilik odalar doluydu herhalde sorunuz olursa seve seve cevaplarım elimden geldiğince herkese hayırlı kolay sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰
Ppatya Saree64 🤲🏼🤲🏼Şükürler olsun evimdeyim imzalayıp bir gün erken çıktım ilk ayağa kalkma zorlu geçti beni en çok yoran şey oydu ayağa kalkınca yürüyünce ağrılarım hafifledi bol su kahve bitter çikolata ile ikinci gün daha baş ağrısı yok bakalım
Bebegim45 Saree64 ben doktoruma sormuştum ücretli oda varsa ayarlamak istiyorum diye zaten çoğu odalarımız tek kişilik ücretli odamız yok demişti ama benim şansıma iki kişilik oda denk geldi 🤗
Saree64 Bebegim45 bende dün gece suyum geldi acil sezeryan oldum. 🙈 bende iki kişilik odadayım 😊 Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah bebeklerimize 💗
Saree64 Ppatya MaşAllah 🧿 size. Ömürlü olsun. Bende şuan hastanedeyim. Bebeğim yeni Doğan yoğun bakımda Malesef.
Denizin Canım mesajını bekliyorum nolursun, aynı yaşadıklarını yaşadım bebeğim 3 gundur kuvözde nasıl bi süreç geçirdin , 35 hafta 2 günlükken doğum yaptım 2.630 gram doğdu ciğerleri gelişmemiş dediler yoğun bakımda şuan
Saree64 Denizin bende henüz bilgi alamadım bugün öğrenebilirim diye umut ediyorum. Rabbim inşallah şifa versin bebeklerimize.