Alinmavi Luly nornal dogumdan sonra eve geldim banyoyu tuvaleti temizledim ben ic dis cok dikisim vardi hem de. Esiniz de yardimci olur heralde fizikselden ziyade psikolojik olarak ihtiyac duyuluyor ama ben sahsen yalniz kalmaya daha cok ihtiyac duymustum. Manevi destek olursa esiniz Ev islerine yardim da ederse 2 hafta cok iyi bir sure.
Luly Alinmavi maşallah size ozaman .. :) insallah ben de öyle güçlü durabilir kimseye ihtiyacım olmadan bebeğime evime bakabilirim 🙏
MTKutay Firdevssaim canım doğru diyorsun bizde de lohusa kadın asla tek bırakılmaz ama ben mecburen tek kalıyorum ve sürekli yanimda olacak birini bulamıyorum allaha siginiyoruz yapacak bişey yok
Firdevssaim MTKutay haklisin kimse yok mecbur tek kalip Allaha siginrsn ama dua falan tasi uzerinde iyi olur insAllah
Luly MTKutay çok tesekur ederim umarım ben de dimdik durabilirim.. ben de şu ana kadar tüm herşeyi tel başıma yaptım yapıyorum zaten hemen hemen hergun temizligimi de yemegimi de yapiyorum ... oyle hareketsiz degilim ..ama son zamanlar nasil olur doğum sonrası nasıl olur diye düşünmedim de degil ama rahatladım sayenizde çok tesekur ederim 💜
MTKutay Luly dediğim gibi sen rahat ol ben de titizlik takıntısı var temizlik çok yapıyorum ve ev dağılıp kirlenince sinirlerim bozuluyor sen benim gibi olma doğumdan sonra bırak ev kirlensin dagilsin biraz kirli kalsın iyilesince yine yaparsın her işini zaten agri kesici icince hiç acı olmuyor hemen ayağa kalkarsin
hande123 Luly kesinlikle öyle ben o hatayı yaptım çünkü. İnan Allah sana o gücü veriyor hiç uyumadığım günler oluyor bi duş tamam seni sıfırlıyor resmen 😃 şimdi hamileliğin tadını çıkar gerisi nasılsa olacak düşünüpte yorma kendini hamilelik zaten stresli bi süreç buna bide kendin dert ekleme boşver 😉
Neres Luly insallah düzelir canim sen üzme kendini bebeğini düşün sadece... Bende diyordum eşim değişmez çocuğa bakmaz sanıyordum ama şimdi cok değişti kizim olduktan sonra ...
Luly Neres allah bozmasın daha daha iyi etsin ... inşallah bizim de öyle olur tesekur ederim tekrar 🍀🌼
Luly MTKutay Bende de öyle malesef deli gibi temizlik yapıyorum asla ev öyle kalmamalı benim icin yani ... ama mecbur sıkarım biraz disimi .. hayırlısı diyelim
MTKutay Firdevssaim cevsen taşıyorum salavat söylüyorum besmele çekiyorum ayet okunmamasi gerekiyor dediler bende bunları okuyorum
Sahsinamunhasir Luly yalniz basina bu donemi atlatan cok anneler var. Bence 1 hafta size ve bebeginize yeterli olcaktir. Benim annem kalacak ama ben uzun sure kalsin istemiyorum ki annelige sorumluluga alisayim. Yikamayi da bileyim uyutmayi da uykusuz kalmayi da.( o xaman gelince de böyle der miyim bilmem)😂😂😂😂😂
CerenSelvi Luly hiç kormayın. Kendinizi motive ederseniz her şey güzel olur. Ben sezeryan oldum ama bir saat sonra ayaklandım hatta ikinci gece yalnız kaldım. Evde de yalnızım her şeyi hallediyorum 😇
Ecrinimleyla Luly normal Doğumda hemen kalkarsın zaten doktor yatmayın diyo dikişleriniz iyileşmez diyo
Luly Ecrinimleyla kalkarım kalkmasına da ev işleri bebek yemek korkuyorum valla ... çünkü hiç kimsem yok ankarada ... annem de en fazla 1 hafta kalir yani ..umarım depresyona girmem