Esoasaf3 Elimde 10 kutu oksapar var 4000 2023 son kullanım tarihi doğum yaptım eczaneden ilaç alırken raporlu olduğum için vermişler eşim e ihtiyacı olana ücretsiz göndermek istiyorm
Elbet-birgun-kavusacagiz Esoasaf3 tup bebege basliycaz🥴 kullanmam lazim😪 fiyati cok yuksek oyuzden bana gonderirseniz cok duaciniz olurum
Merveee34 Esoasaf3 ben kullanıyorum ama raporum var bende ücretsiz alıyorum . Burda çoğu arkadaş raporsuz ve baya pahalıya alıyorlar 😞insAllah bu postu görürlerde yazarlar .İhtiyacı olan alır insAllah
Hilalkorkmaz Esoasaf3 ben raporluyum çok şükür gerçekten burda ihtiyaçı olanlar var umarım onlardan birine gider Allah razı olsun sizden
Gnz Merveee34 sigorta karsilamiyormu igneyi bende de pihtilasma var gebe kalirsam kullanmam lazim sigortamiz yoktur nasil alocaz bilmiyorum🤦
BabyYoda Esoasaf3 Ben de kullanıyorum sigorta borcum yüzünden rapor alamıyorum ama kayınvalidemin üzerine yazdırabiliyorum. Üstte kalsın diye yazdım inşallah ihtiyacı olan biri alır çok iyi kalplisiniz 🙏🏻
Merveee34 Gnz raporun olması lazım ücretsiz alabilmek için . Tam bilemiyorum canım ama sgk yoksa ücretli alırsın herhalde 😞
Elbet-birgun-kavusacagiz Burcu_NFUE maalesef yok ucret li aliyorum bi kaybim var zaten tedaviden gebelik olursa doguma kadar kullanmam lazim
Burcu_NFUE Elbet-birgun-kavusacagiz tüp bebek tedavisi yapacak olan doktorunuz rapor çıkartabilir size üç gebelik kaybı var diye o kadar yardımcı oluversinler
Elbet-birgun-kavusacagiz Burcu_NFUE rapor olsa bile yine parali aliyoruz. Tup bebekte normal gebelik raporu gibi ilerlemiyo maalesef Elimde gecen seneden vardi igne ama tarihine az kaldigi icin burdan bi arkadasa vermistim ucretsz
Ptttssse Bence 5 kutuyu bir arkadaşa diğer 5 kutuyu da başkasına verin 😇 bende kullanıyorum raporsuz alıyorum şükür alabiliyorum inşallah ihtiyacı olan birine gider