Tubikx1 Glsm48 kesin çok sevinecektir 😊😊ben saklayamadım malesef çantamda gördü. Sinirlendiğinde ona bakıp bakıp kendine geliyor
Glsm48 Tubikx1 yaaaa süprizi bozulmuş 🤭 dolaba sakladım da kendim dayanamıyorum 😁 hemen vermek istiyorum , onlar bizim gibi değil muhtemelen beklediğim tepkiyi alamayacağım ama 🙄
Tubikx1 Glsm48 yani evet böyle sevinçten ağlayıp mutluluktan havada uçmadı tabi 😂 eğer seninkide aynıysa o zaman bakıp okuyacak her cümlede bir gülümseme daha gelicek yüzüne sonrada deli diyip sarılacak 😂😂😊
Deletedmom_5 Naciyeylmz polo yaka sevmiyor normal tişört alıyım desem çok var evde tişörtü o yüzden bosuna almis gibi olurum
Semanurozgan nvn-mutlu sizin nida bebeden aldığınız ürün ne zaman teslim edildi acaba benimki daha gelmedi soruyorum bugün verilcek yarın verilecek felan deniliyor
Hatice0212 Semanurozgan kusura bakmayın çok geç cevap gördüm ancak ürün elime ulaşmadı ve daha da kötüsü üslupları aşırı yanlış mesajda haklilarmis gibi davranıp baya sert konuşuyorlar defalarca şikayet ettim
Semanurozgan Hatice0212 aa öylemi benim geldi üst üste hergun yazdım o şekilde gönderdiler ama şimdi tekrar ordan asla almam
Hatice0212 Semanurozgan bende hergun yazdım o kadar sorumsuz bir site ki hergun kargoya verdik diyorlar güya ancak ne bir mesaj geliyo ne bı takip numarası yani kendi paramizla peşlerinden kostum bir daha asla ama asla yazmam bişey almam zaten ürün gelmedi