greybrde Deletedmom_5 bende aynı valla gece lambası var resimli çiçek sepetinde o hoşuma gitti bi onada bebeğim daha karnımda 18 haftalık yani babasıyla resmi yok 😂 sadece eşimin resmi olursa mahidar olmaz 🤦🏻♀️
Tubikx1 Glsm48 yani ben normal ama büyük bir çerçeve aldım. Ona kolayca sığıyor 😊çok güzel oluyor ve gerçekten duygusal oluyorlar birden öyle görünce
Glsm48 Tubikx1 dün zıbını da aldım çerçeveye yerleştirdim dolapta verileceği günü bekliyor 😌 bakalım nasıl tepki verecek merak ediyorum
Tubikx1 Kuzucuklar merhaba giyink diye bir sayfa var instagramda sadece zıbını aldım çerçevesini’de çarşıdan aldım daha uygun geldi
Glsm48 Tubikx1 gynink de bana yüksek bi rakam verdiler , hem zıbını hem çerçeveyi dışarda yaptırdım çok ucuza mal oldu
Tubikx1 Glsm48 kesin çok sevinecektir 😊😊ben saklayamadım malesef çantamda gördü. Sinirlendiğinde ona bakıp bakıp kendine geliyor
Hatice0212 Semanurozgan kusura bakmayın çok geç cevap gördüm ancak ürün elime ulaşmadı ve daha da kötüsü üslupları aşırı yanlış mesajda haklilarmis gibi davranıp baya sert konuşuyorlar defalarca şikayet ettim
Elibes Eşimin telefonu biraz eskidi kullanılıyor ama her an sorun çıkarabilir. Ben telefon almaya karar verdim.Karnımdaki bebeğin ilk hediyesi telefon olacak 😁