defnes_mom Aycan1 sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah 🙏❤️ kız mı erkek mi sizin bebiş ?
Deryaakan Ebruuu42 Bende 26 temmuzda doğmasını istiyorum ama bizim arada bi 12-13 gün var malesef :). İnşallah kızım erken gelir de o tarihte birlikte oluruz
Kplndlr Ays0 kaçıncı haftada belli oldu doğum şekliniz benim 30+6 19 Ağustos doğum tarihi daha belli değil 🤷🏻♀️
Ays0 Kplndlr benim kuyruk sokumu kemiğim kırık doktorum sezaryen yapalım dedi. Aslında normal doğum yanlısı bir doktor, bebeğim de bayadir baş aşağı dönük ama risk almayalım dedi. İkimiz içinde hangisi sağlıklıysa dedim öyle anlaştık
Dmrhzn emiras59 amin cnm benim bebeğim gün içinde bir yada 2 defa hareket ediyor sizin de öyle mi beninki biraz tembel olmalı sanırım
emiras59 Dmrhzn benimki öğlen 1 gibi uyanık sonra geceye doğru uyanıyor hatta az önce tekmesine uyandım eskiden nadirdi günler geçtikçe daha sert oluyor sanırım beklemekte yarar var 😊 erkek benimki sizin kız mı
Seeydaaa Dmrhzn canım sabah kalktımda baya hareketli oluyor sonrasında tatlı bişiler yedimde içerde parti veriyor gece yatarken hiç durmuyor 🙈😌🥰
leyla_ok 32 haftalığız baştan sezaryen istemiştik doktorumla anlaşmıştık zaten.Bugün tarih verdi 30 temmuzda kızım Azra’ya kavuşacam inşallah 🌺Biz son 44 diyoruz🌺
Ayanbsra Zynp02 35 haftadan sonra sguat çekmeye başladım hala devam ediyorum ama rahim ağzı kısalığı vardı erken doğum riskim vardı progestan falan kullanmıştım 34. Hafta da bıraktım onun etkisi de olabilir belki
Linam6868 Ebruuu42 36+4 haftalik oldum 24 gün kaldı insaAllah oglusuma kavuşmaya tahimini dogum tarihimiz 13 temmuz😇 erken de gelebilir