CigdemDurmaz Hanife1 sizinle aynıyız benimde bugün 100 oldu inşallah sağlıcakla zamanında gelirler kuzular. Tahmini 24 Eylül ama sezeryan olacağım bir 1 hafta erken olursa 19 Eylül gibi olur🙏
nevoliko Ebruuu42 Ay maşallah yaa herkesin ne kadar az zamanı kalmış 😂😍 Bizim daha çook var henüz 16 haftalığız ❤️ Bu kadar zaman nasıl geçecek diyorum insan sabırsızlanıyor 😂
Berivan_bayar65 Ebruuu42 ben de korkuyorum biliyor musun nasıl anlayacam hareket etmeyince acaba bişi mi oldu dogum saatimi diyorum gercekten düşüne düşüne kafayı yedim cok heyecan korku bide ilk olunca insan bilmiyor ne yapacağını
Zynp02 Ayanbsra Hayırla gelsinler bebişlerimiz inşallah peki açılma olması için ne yaptın paylaşabilir misin acaba☺
Ayanbsra Zynp02 35 haftadan sonra sguat çekmeye başladım hala devam ediyorum ama rahim ağzı kısalığı vardı erken doğum riskim vardı progestan falan kullanmıştım 34. Hafta da bıraktım onun etkisi de olabilir belki
Minik62 prensesannesi__ prensesannesi__ inan blmyrum hayrlısı hakkında ne desem yanlş olur açılmam vardı düşün kulndım ilaçlardan dolyı zrunlu sezeryana alındım
Rabia2819 Simgeozturk11_ evlilik yıl dönümümüz, eşiminde 25 inde doğum günü Allah izin verirse oğlumda eylülde dünyaya gelecek ama ne zaman olur Allah bilir o yuzden eylülü ayrı seviyoruz🥰💙
1prens_1prenses Ebruuu42 son 2 gün cuma günü sezeryan ile doğum yapicam hayırlısı ile çok heyecanlıyım
Merveblaban Zeynepadlg bizimde hiiiç niyetimiz yok valla hareketler de azalıyor tabi yer daralınca tetenek olduk 😂